Almenys set ferits, sis d'ells nens, en un apunyalament múltiple en un parc a França

Els menors agredits tenien al voltant de tres anys

Tres de les víctimes es troben en estat greu i la seva vida corre perill

Els afectius d'emergències al parc

Els afectius d'emergències al parc / Dauphiné Liberé

Redacció

Almenys set persones han resultat ferides, entre elles sis nens, per un apunyalament múltiple perpetrat aquest dijous en un parc de la localitat francesa d'Annecy, al sud-est del país, segons fonts policials que han confirmat també la detenció del principal sospitós, les motivacions no han transcendit.

L'atac ha tingut lloc cap a les 9.45 hores, en un parc situat al costat del llac. Els menors agredits tenien al voltant de tres anys i segons les fonts, citades pel diari 'Le Figaro', que almenys tres de les víctimes es troben en estat greu i la seva vida corre perill, segons informa Europa Press.

El mateix sospitós s'ha identificat com a sol·licitant d'asil d'origen sirià. A les autoritats gal·les no els consta que tingui antecedents.

El ministre de l'Interior, Gérald Darmanin, ha confirmat que "diverses persones, entre les quals hi ha nens", han resultat ferides en aquest atac. "L'individu ha estat detingut gràcies a la intervenció molt ràpida de les forces de l'ordre", ha aplaudit a Twitter.

La primera ministra, Elisabeth Borne, té previst desplaçar-se al lloc dels fets, situat als Alps francesos, informa la cadena BFMTV.