Alimentació i hostaleria
diaridegirona.cat >Alimentació i hostaleria>

Gastronomia i salut, amb Xevi Verdaguer

Gastronomia i salut, amb Xevi Verdaguer

El psiconeuroimmunòleg durà a terme el proper dimecres 3 de maig una conferència sobre el segon cervell: l´estómac

02-05-2017TuentiMeneame
El psiconeuroimmunòleg, Xevi Verdaguer
El psiconeuroimmunòleg, Xevi Verdaguer

DDG | GIRONA Diuen que únicament tenim un cervell, però, segons apunta el psiconeuroimmunòleg Xevi Verdaguer, en tenim un altre: l´estómac. Aprendre i conèixer aquest òrgan és important per portar una vida saludable. És per aquest motiu que Verdaguer durà a terme una xerrada el proper dimecres 3 de maig a la ciutat de Girona, per parlar sobre salut i gastronomia. El psiconeuroimmunòleg és actualment un referent en medicina integrativa a Catalunya i és reconegut per la seva orientació en la medicina alternativa.

L´acte, organitzat pel Mercat de Lleó, es durà a terme a l´Espai Caixa de Girona, situat a la plaça Poeta Marquina, el proper dimecres a les set de la tarda. Sota el títol «Gastronomia i salut. Aprenent del teu segon cervell», Verdaguer parlarà sobre la importància dels productes de qualitat i de km 0, és a dir, dels de casa. Trets que identifiquen els aliments que es poden comprar al Mercat del Lleó. Els assistents, després de la xerrada d´hora i mitja, podran fer arribar les seves inquietuds al psiconeuroimmunòleg en el torn de preguntes. Els interessants a assistir a l´acte s´han d´inscriure a la parada 20 del Mercat del Lleó.

El mercat organitza anualment activitats relacionades amb el món de la gastronomia. El proper 13 de maig, en el marc de Temps de Flors, el mercat obrirà les seves portes de les set de la tarda a les dotze de la nit oferint als seus clients tastets dels seus productes.

A més, entre el maig i el juliol, el mercat organitzarà diferents cursets a l´aula gastronòmica. Durant aquests mesos es duran a terme cursos de cuina vegetariana, vegana o relacionats amb el món de l´arròs i la carn a la brasa.