El sector immobiliari no deixa d'innovar. Un dels productes més nous amb els quals compta actualment és la xarxa Apialia, que ofereix el Col·legi i Associació d'Agents Immobiliaris (API) de Girona. Es tracta d'un conjunt d'agrupacions comercials immobiliàries territorials que ofereixen conjuntament un mateix habitatge.

En aquests moments, la xarxa treballa en diferents indrets de les comarques gironines com són Roses, Sant Feliu de Guíxols, Girona i la zona central de la Costa Brava. A més, està previst que en els propers mesos Apialia també funcioni a Lloreti Blanes.

"Compartir aquest producte fa que les agències immobiliàries tinguin més productes per oferir als clients i a la vegada es dona un millor gestió a aquell propietari que vol vendre", explica Ramon Coromines, president del Col·legi API de la provincia de Girona.

I és que amb un únic acord amb una agència immobiliària, el propietari pots distribuir el seu habitatge per més de vint aparadors de diferents entitats, sense que el preu augmenti.