La festa més divertida de l'any ja és aquí: el carnaval. I amb això arriba l'hora de decidir de què ens disfressarem aquest any. Les opcions són infinites i per a tots els gustos. Si un cop més camines tard per comprar una disfressa o simplement no vols gastar diners i prefereixes fer-la a casa, hi ha una altra alternativa: la disfressa casolà.

Aquests disfresses, de vegades d'última hora, no tenen per què quedar malament, és més, si li poses ganes i imaginació poden quedar molt originals. A més, pensa en el barat que et sortirà ja que no compraràs roba, amb excepció d'alguns complements en cas de necessitar-los.

Et presentem algunes idees de disfresses casolanes fàcils de fer amb roba de casa. No et quedis sense disfressa i sorprèn!

-Estrelles De cinema mut: per anar amb aquesta disfressa únic de parella de cinema mut hi portar els cabells negre (mitjançant esprai si no es té), pols blanca a la cara i vestits de blanc i negre. Si feu dos cartells quedarà encara millor. També podeu anar a la versió amb pell grisenca si ho preferiu.

-Naufrago I Wilson: simular a Tom Hanks i a la pilota Wilson en la pel·lícula "El nàufrag" no és molt difícil. Per anar de Wilson es necessita roba blanca o fer una gran bola blanca que serveixi d'abillament, i dibuixar una cara vermella. El nàufrag només porta roba, solament un la part de baix i això sí barba i els cabells una mica llargs i despentinats.

- Rocòdrom i escaladora: roba per fer escalada per anar de l'escaladora i un parell de cartolines amb objectes de diferents colors i formes que imiten les preses de la paret per al rocòdrom. Una disfressa una mica creativa.