El Carnaval està a la volta de la cantonada i en les cases en què hi ha nens petits ja han començat els preparatius per tenir a punt les millors disfresses. La moda dels productes «Do It Yourself» trepitja amb força amb l'arribada dels carnavals i, per això, cada vegada són més els pares que recorren a aquestes tècniques per preparar les disfresses dels seus fills.

Les màscares de carnaval són una de les opcions més recurrents per les disfresses infantils. A continuació, et proposem una sèrie de materials amb els quals aconseguiràs resultats impressionants a l'hora de preparar una màscara de carnaval per a nens.

Plats de cartró

Fes-te amb un paquet de plats de cartró rodons. Utilitzant la part central dels mateixos podràs donar forma a les teves idees. Aquests productes són ideals, per exemple, per crear màscares d'animals. Simplement hauràs de retallar ulls, nas i boca amb els seus corresponents obertures i pintar la superfície amb els colors característics de cada animal.

Màscares de Carnestoltes per a nens.

Feltre

El feltre és un dels materials estrella dels Carnavals. A l'hora de preparar les disfresses aquest tipus de tela és de les més demandades. La seva consistència és ideal, ja que aporta fermesa. A més és molt fàcil treballar amb ella a l'hora de retallar-la o pegar-li aplics.

Cartolina

Les cartolines de colors seran els teus millors aliats per a crear les teves màscares de carnaval per a nens. Ells mateixos podran retallar-les, enganxar-les i adornar per a les seves disfresses. La seva manipulació és comodíssima, de manera que podràs donar curs a la teva imaginació.