Aquest cap de setmana han començat a Girona els carnavals amb les diferents rues als barris de Girona Est, Devesa - Güell i l'Esquerra del Ter.

Comparses, xocolatada, ball i gresca al barri de Girona Est

El carnaval dels barris de l'Est de Girona ha començat a les tres de la tarda des del centre cívic Onyar amb una rua per diferents carrers del sector amb les comparses inscrites gratuïtament. La jornada festiva ha acabat amb una xocolatada popular i una tarda de ball i gresca al pati del centre cívic Onyar.

Inauguració del cobert de la plaça Miquel de Palol

Festa grossa al barri Devesa - Güell amb un Carnestoltes amb sortida a la plaça de la Sardana i arribada a la plaça Miquel de Palol. Allà s'ha inaugurat la nova coberta amb un concert de Blackiss. Durant la rua també hi ha hagut acompanyament musical, a càrrec del grup Percuart. També s'ha organitzat un concurs de disfresses.

Carnestoltes multitudinari als barris de l'esquerra del Ter

Els barris de l'esquerra del Ter de Girona han viscut un carnestoltes multitudinari i el concurs de comparses en les categories d'adults, infants i familiar. La rua ha començat a la plaça de Germans Sàbat i ha acabat a la guingueta de Fontajau amb la xaranga del grup Bufa Tramuntana.

A banda, s'ha pogut donar un euro solidari a la Plataforma Animalista de Girona.

Rues a Pals, Vilamalla i Banyoles

Diferents poblacions gironines han iniciat aquest cap de setmana la temporada de Carnavals, com és el cas de les rues de Pals i Vilamalla i el Carnestoltes Infantil i la Rua de Versots de Banyoles.

Palamós, Platja d'Aro, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d'Aro celebren avui els seus sopars carnavalescos.