Casaments

Consells per escollir sabates de núvia

Els daurats, joia i de color són tendència però a més de les modes cal tenir en compte altres aspectes

13-05-2016Meneame

Les sabates daurats, els de color i els tipus joia són la gran tendència en les núvies de 2016 però per trobar la sabata de núvia perfecte a més de tenir en compte les modes hem de tenir presents altres aspectes fonamentals:

-Busca les sabates després d'haver trobat el teu vestit: Han de ser del mateix estil que el teu vestit. Els 'stilettos' són perfectes per als vestits rectes i d'encaix. Si tries un look 'vintange' els 'peep toes' poden quedar-te com anell al dit.

-Tingues en compte l'època en la qual et cases: Unes sandàlies en ple mes de novembre no són adequades, tot i que quedin perfectes amb l'estil del teu vestit. El mateix passa si et cases a l'agost i t'enamores d'unes sabates.

- Pensa en la teva estatura i la de la teva parella: Encara que aquest tipus de convencionalismes han quedat ja enrere, si ets més alta que el nuvi és millor que utilitzis unes sabates amb un taló mitjà. No facis l'error de posar-te unes sabates amb un taló massa alts només perquè ets baixeta. Si no estàs acostumada no sabràs caminar i no estaràs còmoda que necessites per gaudir del teu dia al màxim.

-Porta unes sabates de recanvi: Tot i que cada vegada les firmes de núvia proposen sabates més còmodes, el dia del casament és un dia molt intens i llarg. Per sentir-te més a gust emporta't altres sabates amb plataforma o unes ballarines, així podràs canviar-te-les quan vulguis. Les col·leccions de núvia 2016 incorporen ja aquest tipus de calçat.

-Fes-los servir abans del casament: Encara que és complicat és recomanable que no estrenis les sabates el dia del teu casament. Si te lesposes uns dies abans podràs anar fent-los als teus peus. Posa-te'ls mentre estiguis a casa per no espatllar-los molt.

-Si són blancs tenyeix-los o folra'ls: Les sabates de núvia són bastant cars tenint en compte que no tindrem ocasió de posar-nos-los molt més. Un bon consell és tenyir-los o folrar-los d'algun altre color. Molts sabaters realitzen aquest tipus de treballs.

-No tenen perquè ser blancs: Una altra opció és seguir les tendències i escollir unes sabates de núvia de color per al dia del casament. Els daurats, platejats o color nude són una bona opció per a les menys atrevides. Però si ets molt atrevida les sabates de color cridaners són l'última moda entre les núvies. Vermells, grocs, rosa fúcsia i blaus elèctrics són els més elegits.