Casaments

Consells per a un maquillatge de núvia perfecte

Ha de respectar l'estil de cada dona, ser el més natural possible i adaptar a l'horari de la cerimònia

13-05-2016Meneame


LEVANTE-EMV
Estar esplèndida el dia del seu casament és el somni de tota núvia, i per a això el maquillatge és un dels aliats imprescindibles amb el qual aportar lluminositat i donar una sensació de cutis perfecte. Trobar l'estil de maquillatge adequat per a cada rostre no és una tasca fàcil. Cal tenir cura de no caure en l'error d'utilitzar una base més fosca del normal, Un coloret exagerat i colors cridaners que contrastin en excés.

La primera regla de tot maquillatge és respectar l'estil de cada dona. Si no estas acostumada a maquillar no es poden seleccionar cosmètics decoratius que resultin exageradament recarregats ja que la imatge serà molt diferent i la núvia estarà incomoda.

Una altra regla important a seguir és comptar amb un kit de maquillatge d'emergència per poder retocar-se quan sigui necessari. Seran essencials els cosmètics com a base, llapis de llavis i corrector.

En maquillatge per a núvies és recomanable no abusar del blush. Donar un toc de color a la cara és important per aportar un toc endolcit però l'excés resulta perillós. Cal recordar que en emprar aquest tipus de cosmètic cal fer-ho col·locant la brotxa en forma de línia diagonal sobre el pòmul per afinar.