Casaments

Guia d´estil per per ser la convidada més envejada

Els tocats i vestits curts són per al dia, els lluentons i els colors agressius són per a la nit

13-05-2016Meneame

REDACCIÓ La temporada de casaments 2016 ja ha començat. Si tens un casament a la vista i vols idees per ser la convidada perfecta, tingues en compte aquests consells perquè encertis en l'elecció de la teva estilisme.

Quin tipus de convidada ets?
Abans de pensar en què posar-te per anar a un casament, has de pensar quin tipus de convidada ets. No és el mateix ser la mare del nuvi o la germana de la núvia que una amiga o cosina llunyana. Tot i això, fuig de les exageracions i recorda que menys sempre és més.

Per a les noces de dia
Els vestits perfectes per a les convidades que assisteixen a un casament de dia han de ser curts i en tons pastissos o suaus. Els estampats de flors també són una altra opció. Les noces de dia són el moment perfecte per lluir tocats o pameles i per tapar els tirants del vestit amb xals o jaquetes de tall torero.

Per a les bodes de nit
Per a aquest tipus de cerimònies els vestits llargs són la millor opció, encara que també s'admeten els de tipus còctel. En els casaments de nit les convidades també podran lluir els seus vestits glamurosos com els de lluentons o els que porten adorns brillants. En quant als abrics, les estoles de pèl t'ajudaran a protegir-te del fred sense perdre glamour.

Els colors del vestit
De sobres és sabut que el color blanc està prohibit per les convidades a un casament. Però aquest veto també pot ampliar-se als vestits monocromàtics en tons cru, beix, ivori o xampany.

El color negre no sol ser un gran encert per a les noces de dia, ja que s'associa amb el dol, però per a les cerimònies de nit s'ha convertit en un dels més recurrents. Els fúcsia, vermells intensos i els altres tons agressius, millor, a la nit.

Els accesoris
Els collarets cridaners i llargs només estan pensats per trencar amb els looks més sobris o monocromàtics. Si portes un vestit estampat o que per si sols acapara totes les mirades, millor opta per un conjunt de joieria discret. Pel que fa a les bosses, aposta sempre pels de mà petits. Igual que els collarets exuberants, les bosses joia poden transformar fins el look més avorrit en un dels més elegants.

Perquè els talons no t'arruïnin el dia, el millor és que els estrenis uns dies abans del casament perquè es facin al peu. També pots aplicar-te crema antifregaments abans de colocártelos i posar-te sempre mitges perquè no et facin mal. Sempre queda l'opció de portar unes ballarines a la bossa per canviar-te després de la cerimònia.

Els pentinats segons el vestit
Els recollits molt formals ja no es porten. Pots decantar-te per monyos despentinats per acompanyar els vestits amb escot banyera o V '. Per als escots paraula d'honor o vestits amb tirants molt fins opta per semirecollits o els cabells sense res.