Casaments

Quina música triem per a la nostra boda?

T'ajudem a escollir les cançons per a la cerimònia, l'entrada al banquet o el ball dels nuvis...

13-05-2016Meneame

REDACCIÓ Un casament té molts moments màgics i tots ells han d'anar acompanyats de música. Cançons que evoquen capítols especials de la teva vida, que posen l'emoció a flor de pell i que, finalment, es convertiran en la banda sonora d'un dels dies més especials de la parella, així que has de cuidar la seva elecció.

*Cerimònia:

L'entrada de la núvia amb el padrí, les lectures dels amics, l'intercanvi d'anells o la sortida dels nuvis. És igual si et cases per l'Església o pel civil, la cerimònia ha diversos moments que han d'anar acompanyats per música. Aquestes són algunes de les cançons que et proposem:

*Cerimònia religiosa:

- 'Ave Maria' de Schubert
- 'Cànon en Re major' de Pachelbe
- 'Adagio del concert d'Aranjuez' de Paco de Lucía
- 'Marxa nupcial' de Wagner

*Cerimònia civil:

- 'Hasta el final' de Il Divo
- 'La vida és bella' de Nicola Piovani
- 'Ave maria' de Beyoncé
- La banda sonora de 'Llegendes de passió'
- 'Someone like you' d'Adele

*Entrada al banquet:

Aquest és un gran moment. Tots els vostres convidats us esperen impacients per començar a celebrar la vostra unió amb magnificència, ja sense protocols. Les cançons marxoses i alegres són les més triades pels nuvis, encara que hi ha qui opten per música més romàntica o fins i tot l'himne del seu equip favorit. Us proposem les següents:

- 'Happy de Leona' Lewis
- 'Halo' de Beyoncé
- 'Generation' de Carlos Jean
- 'Viva la Vida' de Coldplay

*Ball dels nuvis:

És la cançó més màgica de tot el casament, ja que us acompanyarà la resta de la vostra vida. Si sou molt vergonyosos és millor optar per una cançó lenta que permeti ballar agafats, però si sou uns nuvis atrevits i voleu deixar als vostres convidats amb la boca oberta, trieu una que pugueu ballar amb una coreografia. Només heu de practicar alguns dies abans a casa o fins i tot podeu anar a una acadèmia de ball:

- 'Always' de Bon Jovi
- 'Wonderful World' de Louis Armstrong
- La banda sonora de 'Dirty dancing'
- 'Without you "de David Guetta

A més, recorda que hi ha altres moments importants en què la música també ha de ser especial com pot ser el tall del pastís, en el cas que n'hi hagi; el ball amb els pares o el llançament del ram. Et recomanem que triïs aquelles que tenen a veure amb tu i amb les persones amb les que ho compartiràs aquest moment com el teu pare, la teva millor amiga, etc.