Casaments

Casaments i celebracions a la carta

En un dia tan especial fins al més mínim detall mereix importància perquè el record sigui inoblidable, tant per als protagonistes com per als convidats

17-11-2016Meneame

Amb afany de superació i d'aconseguir que cada esdeveniment sigui únic i inoblidable, el sector de les bodes, en particular, i les celebracions, en general, es reinventa i s'actualitza dia a dia. La inspiració és el desig de cada client. És per això que entre les noves tendències trobem cada vegada més varietat de serveis que permeten crear esdeveniments a mida. Fins i tot a la carta, es podria dir, si es té en comte la consolidada figura del wedding planner, fidel a l'organització i disseny d'enllaços i banquets de somni. Perquè triar el servei de càtering o sorprendre als convidats és tan important com triar el vestit de núvia per viure i transmetre moments únics i irrepetibles.

Per això Girona és l'escenari perfecte, ja que cada any augmenten els enllaços que la trien com a testimoni. La gran varietat i experiència de professionals als quals dóna aixopluc l'illa permet complir infinits somnis, a més, en un entorn privilegiat pel seu encant paisatgístic, la seva llum natural i el seu Mediterrani, entre molts altres valors. Girona disposa de tot el necessari per organitzar, dissenyar, decorar, vestir, etc., celebracions de somni.