Casaments

Claus per a celebrar un casament íntim


Molts famosos han optat per aquest tipus de celebració, un casament discret amb la gent més propera i sense moltes floritures, perquè no podeu fer-ho vosaltres?

22-11-2016Meneame

TANIA JIMÉNEZ La clau d'un casament petit és, lògicament, el nombre de convidats, quants menys millor, hi haurà molta més intimitat i la celebració serà com una reunió de familiars i amics. Res de compromisos, només la gent més propera a la parella.

El lloc on se celebrarà serà molt més acollidor. Si es vol un casament per l'Església, segur que hi ha capelles o esglésies petites a la ciutat d'algun dels nuvis. Pel civil, millor encara, en la mateixa finca on se celebri el convit, per exemple.

Ha de ser un lloc acollidor, bonic i amb el tamany adequat: Si sobra molt espai, semblarà buit. Poden servir les cases dels familiars, el jardí d'alguns amics o salons de festa o masies especialment dissenyades per a trobades més petites, llocs amb encant ideals per dur a terme un casament íntim però de somni.

La quantitat de convidats no implica sacrificar tot el que desitges, només fer-ho en la dimensió adequada: es pot triar una orquestra musical petita, una decoració amb taules i mobles amb encant i crear un ambient de forma més fàcil i consistent, per exemple unes noces a l'estil romàntic i modern.

El gust dels nuvis és la clau. Pel que els detalls com la decoració de les taules, arranjaments florals o els detalls per als convidats els poden fer els propis nuvis.

El menjar és una qüestió amb la qual jugar, des d'un buffet amb diverses opcions, fins a dos o tres plats servits o un menú de tapes amb productes de luxe. En haver-hi menys convidats es pot invertir més diners en el menjar. I per a la beguda, el mateix, es pot crear un ambient especial, des de l'opció clàssica dels cambrers servint cava i vi fins a un bar on s'ofereixin còctels.

Finalment i el més important, els nuvis, els autèntics protagonistes que decideixen mostrar-se tot el seu amor creant una aliança. Poden dedicar-se més temps i compartir aquest dia que canviarà les seves vides sense haver de prestar massa atenció als convidats, ja que se sentiran a gust envoltats dels seus.