Casaments
Publireportatge

Casar-vos al Palau lo Mirador

Un palau gòtic del segle XIV, els orígens del qual es remunten al naixement de la vila de Torroella de Montgrí

15-05-2017Meneame
Façana interior i part del jardí del Palau lo Mirador
Façana interior i part del jardí del Palau lo Mirador. DdG.

DDG | TORROELLA DE MONTGRÍ Casar-vos en un dels millors patis gòtics del país, fer una entrada espectacular pel jardí de més de 7.000 m2, gaudir d´un gran aperitiu al chill-out i d´un banquet inoblidable al Palau de Vidre... és fer realitat un somni.

I ho podreu fer al Palau lo Mirador, un palau gòtic del segle XIV, els orígens del qual es remunten al naixement de la vila de Torroella de Montgrí, al cor de l´Empordà. L´equip del Palau lo Mirador cuidarà fins a l´últim detall i vetllarà per la vostra tranquil·litat i per fer del vostre casament un dia inoblidable.

El Pati Gòtic, restaurat per l'arquitecte noucentista Rafael Masó, i considerat un dels millors patis gòtics del país, és un entorn històric i íntim on podreu celebrar la vostra cerimònia civil i donar-vos el «Sí» sota una fantàstica pluja de pètals. Preparat en cas de condicions meteorològiques adverses, només prement un botó, per protegir els vostres convidats de la pluja conservant tota la llum natural.

Si la vostra opció és un casament religiós catòlic, just al costat del Palau hi ha l´església de Sant Genís, un notable edifici gòtic. Els jardins i chill-out de 7.000 metres quadrats són l'espai ideal per protagonitzar una fantàstica entrada triomfal i gaudir d´un aperitiu en companyia dels vostres familiars i amics i donar el vostre toc personal a la festa. A més, també és un marc ideal per fer el reportatge fotogràfic del vostre dia.

El Palau de Vidre té una capacitat de fins a 250 convidats. Un saló amb totes les comoditats d'un interior amb precioses vistes a l'exterior, gràcies a les seves parets de vidre. A més, per culminar aquest fantàstic dia, podreu fer-ho tant al Palau de Vidre com a la discoteca del Palau amb capacitat de fins a 110 persones.

El regne de les emocions
Degustareu una selecta cuina mediterrània elaborada amb productes de l'Empordà. Us oferiran un aperitiu molt complet, a més d'un banquet exquisit. Decoració floral de les taules, Dj , suite per als nuvis com a regal, coordinació, atenció personalitzada i tot el necessari perquè aquest dia sigui el millor dels vostres records.

Tot l´equip del Palau lo Mirador estarà pendent de tots els detalls per a la vostra tranquil·litat i perquè gaudiu al màxim del vostre dia amb la gent que us estimeu en un espai que han batejat com el regne de les emocions.