Casaments

Dissenys sensuals i romàntics marquen els vestits de les núvies

Les flors brodades decoren els vestits de la núvia més primaveral i les mànigues llargues i les capes, els més hivernals

15-05-2017Meneame
Vestit de núvia Boho-Chic
Vestit de núvia Boho-Chic. DdG.

DDG | GIRONA La presentació de les noves tendències sempre atrauen els ulls dels amants i experts de la moda. I és que moda i innovació sempre van donades de la mà. Cada temporada hi ha un estil, un teixit o una forma que crea tendència. Igual passa en el sector de la moda nupcial. Barcelona va ser, fa tres setmanes, punt de trobada de les tendències nupcials que es portaran el 2018, dins la Barcelona Bridal Fashion Week, organitzada per Fira de Barcelona.

Els vestits de núvia de la temporada 2018 conjuguen l'esperit lliure amb la delicadesa i sensualitat de les núvies millennials, que cerquen el vestit perfecte, capaç de reflectir la seva pròpia personalitat realçant la seva feminitat i bellesa.

Entre les propostes més tradicionals, que sempre les ha d'haver en el sector nupcial, trobem alguns dels hits d'estil que marcaran les tendències de la propera temporada.Estructures multicapes, siluetes sirena o princesa, escots de vertigen a l'esquena i espatlles descobertes vestiran moltes de les núvies de la temporada primavera/estiu 2018. No hi faltaran les transparències de tul i gases brodades amb pedreria que conviuran amb vestits estructurats, de línies suaus i sofisticades, realitzats en mikado de seda o organdí.

Els teixits
S'hi veuran moltes teles prisades, la cotilla interior o cosset que cenyeix la cintura, i les flors brodades en 3D, sobretot per a les núvies que es casen a l'estiu. Per a les noces hivernals, s'imposen les mànigues llargues i àmplies, els pantalons i les capes.

Sí, tornen les capes que han estat oblidades durant uns quants anys. I tornen en la seva versió més romàntica i sofistica o en la seva versió més guerrera, amb caputxa i quilòmetres de tela.
Tuls, guipur, gases, mussolines, sedes i jacquards contribueixen a realitzar dissenys molt diversos, que garanteixen una elegància contemporània i també la comoditat.

Els colors
La paleta de colors va des del blanc fins l'ivori i fins i tot els blaus o rosa molt suaus, amb detalls metal·litzats i daurats.
Els 25 dissenyadors de la passarel·la del Barcelona Bridal Fashion Week d'aquest any han trobat la inspiració en diferents moments: en un viatge al Japó, en la silueta dels anys 40's i 70's o en els colors de l'alba, però tots amb un únic objectiu: crear formes afavoridores, que realcin l'elegància natural de la núvia sense mai no renunciar a la sensualitat.

El vestit masculí
Classicisme i avantguarda es bar­regen en els vestits masculins, de manera que s´aconsegueix un gran equilibri entre allò tradicional i allò modern.