Casaments
Publireportatge

Els viatges de la lluna de mel

L´agència gironina Quoma Travel exposa les destinacions més buscades pels viatges de nuvis

15-05-2017Meneame
L'agència de viatges Quoma Travel
L'agència de viatges Quoma Travel. DdG.

DDG | GIRONA La cerimònia, el vestit, els convidats i un munt de detalls configuren els casaments. El més preuat és, però, el viatge de nuvis. Actualment, segons assegura l´agència de viatges Quoma Travel, la tipologia del viatge tendeix més cap a rutes més actives, amb un interès més ampli pel destí i s´escull menys les típiques estades en ressorts amb tot inclòs a la vora del mar, més orientades a crear un ambient de relaxa. Tant un tipus com un altre, però, van lligats amb els gustos personals de cadascú. I és que triar un viatge, és com triar la roba, hi ha tota mena d´estils, formes i colors.

És cert també que la nostra cultura com a viatgers, en general, ha millorat en els darrers anys, i cada cop es tendeix més cap a un turisme més vivencial, més elaborat, enriquidor i que perduri molt més a la nostre memòria. I es tendeix menys a escollir productes de consum ràpid i al preu més baix possible. Des de l´agència Quoma Travel, situada a la Travessia del Carril núm. 2 de Girona, apunten les destinacions més buscades pels recents casats.

Els viatges més buscats
Pels qui busquen un lloc tranquil, idioma conegut, a la vora del mar, amb clima suau i a un preu assequible en un gran hotel, la seva destinació és les Illes Canàries. Un viatge que es pot combinar amb el cotxe per recorrer la illa o les Illes.
De l´estil de les Canàries però, una mica més exòtic trobem Cap Verd, on si es disposa d´una mica de temps es pot fer una estància combinada en vàries Illes, com les Illes de la sal, Boa Vista, Santiago, Santo Antao o Fogo. Dins aquesta línia també hi ha Madeira i les illes Açores.

Pels que volen un canvi una mica més important però, en un entorn urbà, el viatge ideal és Nova York combinat amb una ruta per conèixer altres ciutats importants com Philadelphia, Washington, Boston o les cataractes del Niagara. Un altre clàssic molt ben valorat dins dels Estats Units és la Ruta Oest visitant Las Vegas, Los Angeles, El Gran Canyó, Sausalito, El Parc Nacional de Yosimite, etc.

Pels amants de la natura i l´aventura, probablement Costa Rica compleix plenament amb les expectatives. Amb bona infraestructura, idioma comú i un gran respecte pels seu patrimoni natural, Costa Rica ofereix un ampli ventall de possibilitats, des de visitar parcs nacionals, selves, volcans actius, fauna, fins a tastar la gastronomia local.

Mirant cap a l´altre costat del món, en direcció Àsia hi ha moltes destinacions populars com Tailàndia, amb estades a Bangkok on impregnar-se del seu bullici i la seva animació i combinar-ho amb una ruta pel nord, visitant temples, comunitats rurals, elefants i acabant en alguna platja paradisíaca amb un bon ressort .

Bali és un destí molt agradable on es pot conèixer els diferents punts de la Illa, els pobles interiors amb molt d´encant, la dansa tradicional, la seva espiritualitat per qualsevol racó, els temples, la gastronomia, la natura i les platges. I si la illa es queda petita, es pot combinar amb altres punts d´Indonèsia com les Illes Gili o Sulawesi per conèixer la particular manera d´entendre la vida i la mort dels Toraja o Borneo pels amants de la natura i provar l´experiència de dormir a la coberta d´un vaixell tradicional (klotok) al ben mig de la jungla.

Pels que volen combinar un entorn urbà però sorprenent al mateix temps, Japó és l´indret perfecte. Visitar Tokio i la seva animada vida, les botigues estranyes, gent amable, malgrat que de vegades es disfressi sense motiu aparent, sushi de qualitat i a l´abast de tothom, temples magnífics com a Kyoto, gaudir de com els japonesos prenen a glops petits i deliciosos la seva espiritualitat, i tot amb una amabilitat extrema sense oblidar la seva natura, les ciutats tradicionals i la cultura. Un destí amb molt d´encant.

Pels que disposen de més temps i no els fa res invertir en ells mateixos, Australia també és un destí espectacular. Ciutats molt agradables, com Melbourne o Sidney, grans deserts de sorra vermella, selves al Nord, la gran barrera de corall, cultura aborígena lligada a la natura que recorda la importància de viure el present i el respecte per la natura.

O, per últim, fer un creuer per gairebé qualsevol part del mon, tenint la sensació d´estar en un escenari de pel·lícula i de despertar-se cada dia amb la il·lusió de veure com el paisatge ha canviat, i de saber que demà tornarà a canviar.