Casaments

Un enllaç de cap de setmana envoltat de natura

La demarcació de Girona ofereix diferents propostes per celebrar un casament de dos dies

15-05-2017Meneame
El Clar del Bosc ofereix moltes possibilitats per celebrar la cerimònia
El Clar del Bosc ofereix moltes possibilitats per celebrar la cerimònia. DdG.

RAQUEL GIRONÈS | GIRONA Els casaments ja no són cosa d´un únic dia. Cada vegada, més parelles obten per escollir un restaurant amb allotjament pels seus invitats i així gaudir del casament fins a l'últim minut de celebració. No haver d´agafar el cotxe després de la festa del convit i poder convidar a amics que viuen lluny són els principals motius d´aquesta elecció. Un altre cas són les parelles que decideixen celebrar l'enllaç en un lloc allunyat del lloc de residència com, per exemple, una finca o una masia llogada per a l'ocasió.

En tot cas, són els nuvis els que ofereixen la possibilitat d´allotjament i a les comarques gironines de propostes n´hi ha moltes com el Mas Gircós, situat a Besalú, El Clar del Bosc, de Banyoles, el Castell Peralada, la Vall de Núria o l´Evenia Olympic Resort de Lloret de Mar.

Mas Gircós
A prop de l´emblemàtic poble medieval de Besalú es troba el Mas Gircós, una esplèndida masia del segle XVII amb unes àmplies vistes panoràmiques, envoltada únicament de natura. Un lloc ideal per un casament de cap de setmana on els nuvis i els convidats es poden allotjar a la masia i gaudir durant el dia dels exquisits racons històrics de la zona.

La masia permet celebrar banquets de fins a 250 comensals i albergar a la nit a un màxim de 150 convidats. L´establiment compta amb diversos espais, amb vistes panoràmiques, idonis per a la cerimònia, per l'aperitiu, el banquet i el ball. Ja sigui a l'interior, a l'aire lliure o a la gran carpa.

La masia consta de racons plens d´històriacom una àmplia terrassa ajardinada molt suggeridora per fer els aperitius o per sopar sota de les moreres, una antiga era o sota les branques d´una gran alzina on es pot sopar veient la posta de sol, o una gran carpa.

El Clar del Bosc
L´imponent bosc en el que es troba El Clar del Bosc convida a escoltar les llegendes de les fades -aquí anomenades goges- que l´habiten. Es tracta d´un ampli espai de gran bellesa, rodejat de vigorosa natura i misteri, proper a les tranquil·les aigües de l´estany de Banyoles. Un indret molt especial per un casament.

El Clar del Bosc ofereix moltes possibilitats per situar la cerimònia i el banquet de noces. Ja sigui entre els arbres, en la gran esplanada central o bé dins la nova carpa. Les instal·lacions d´El Clar del Bosc permeten l´allotjament dels convidats i ofereixen la possibilitat d´aprofitar l´ocasió per fer activitats el dia anterior i el dia després del casament. L´àmplia piscina, els espais de joc infantil, les pistes poliesportives i el bosc vertical amb tirolines i plataformes converteixen el casament en un apassionant i inoblidable cap de setmana per els nuvis i els convidats.

El castell de Peralada
A l'Alt Empordà trobem el castell de Peralada, una finca de vuit hectàrees on celebrar la cerimònia, el banquet i la festa. La cerimònia religiosa se celebra a l'Església gòtica del Carme, del segle XIV amb capacitat per a més de 400 persones. Però, si es desitja una cerimònia civil, Castell Peralada ofereix dues opcions. Una d´elles és la biblioteca que compta amb més de 90.000 llibres exposats, un espai singular i únic ideal per celebrar cerimònies rodejades de cultura i història. L´altra opció són els jardins del castell, rodejats completament de natura.

Posteriorment, l'aperitiu de casament s'ofereix davant de les torres del Castell. I per al banquet hi ha diversos salons com són el Mirador, l'Espai Blanc i el Pavelló del parc. Cada un té la seva personalitat i depèn del tipus de celebració que es vulgui, es podrà escollir entre ells. Les capacitats són entre 50 i 800 convidats.

En acabar el banquet els convidats poden gaudir del Cotton Club per seguir la festa prenent copes entre bona música i perseguir l'atzar al Casino de Peralada.

L´última parada és l´hotel Peralada, un càlid i distingit hotel de cinc estrelles en ple cor de l'Alt Empordà per viure una estada inoblidable gaudint del seu exclusiu Wine Spa, camp de golf i cuina mediterrània amb tocs creatius.

Vall de Núria
La Vall de Núria està envoltada d'un entorn únic i meravellós que converteix el dia de l'enllaç en una experiència inoblidable. A través del recorregut del cremallera amb el cotxe saló, els nuvis gaudeixen d'un recorregut màgic, al bell mig de la natura.

La celebració del casament es fa amb totes les comoditats i es caracteritza per la bellesa d'un entorn meravellós que converteix el dia en una estada increïble per als nuvis i les seves famílies. Vall de Núria ofereix un banquet exclusiu amb productes de la terra, vins exquisits, aperitius de tota mena, freds i calents, carns i peixos elaborats i una gran varietat de postres que acaben d'arrodonir un dinar deliciós.

A més, s'inclouen tota mena d'obsequis, com per exemple: una habitació suit per als nuvis la nit de Noces, la decoració floral de les taules, la impressió dels menús, llistats, targetes i ninots del pastís i degustació del menú per a sis persones.
I sí, també hi ha allotjament pels invitats a l´hotel Vall de Núria de tres estrelles. Un confortable hotel de muntanya obert tot l´any. Ofereix una infinitat d´activitats i serveis: a l´hivern una petita estació d´esquí ideal per a famílies i debutants i a l´estiu compta amb nombroses activitats d´oci i natura per a tota la família.

Evenia Olympic Resort
Una altra de les opcions és l´hotel Evenia Olympic Resort de Lloret de Mar. L'àmplia zona enjardinada del complex i les característiques dels salons li ofereixen un lloc privilegiat per a celebracions inoblidables. A més, l´establiment compta amb un servei professional, un assessorament personal a càrrec de l´equip de banquets i una qualificada gastronomia. Com el seu nom indica, l´hotel ofereix habitacions tant pels nuvis com pels seus invitats per aprofitar fins a l´últim minut de la celebració.