Casaments
Publireportatge
Hotel Costa Brava i restaurant Can Poldo

Una experiència mediterrània per a les grans celebracions

Un paisatge únic que permet celebrar la cerimònia nupcial a la platja, a tocar gairebé de l´aigua del mar

15-05-2017Meneame
Vista aèria de l´Hotel Costa Brava
Vista aèria de l´Hotel Costa Brava. aromar hotels & restaurants.

DDG | PLATJA D'ARO L´Hotel Costa Brava i, dins d´aquest, el restaurant Can Poldo, són un escenari ideal per a celebracions de cerimònies com l´enllaç matrimonial. L´establiment hoteler està situat al lloc més privilegiat de Platja d´Aro, en un dels més esplèndids miradors del litoral gironí. Els casaments es poden celebrar damunt de les roques que envolten l´hotel, gairebé tocant a l´aigua del mar, o a la mateixa platja, envoltats de la naturalesa.

L´hotel disposa de dues grans ­terrasses –una amb vistes a la cala Rovira i l´altra situada davant la platja del Cavall Bernat– que permeten aprofitar les nits fresques d´estiu per prendre una copa o refresc mirant al mar i on, així mateix, es poden celebrar dinars o sopars de noces. A part del gran saló-menjador dedicat al servei d´hostaleria, l´Hotel Costa Brava compta amb una sèrie de sales privades de gran capacitat per a aquells que estiguin interessats a fer-hi convencions, banquets i casaments. Es tracta de sales amb capacitat de 30 a 60 persones, perfectament sonoritzades per assegurar un desenvolupament òptim de l´esdeveniment.

Així mateix, el complex ofereix totes les facilitats per a aquells que desitgin celebrar un banquet a l´hotel. D´aquesta manera, l´establiment hoteler cedeix una gran sala, amb capacitat per a fins a 250 persones, i disposant completa- ment del servei de restauració Can Poldo. Els nuvis i els seus convidats són atesos per un personal altament qualificat i professional, encapçalat per la directora de l´hotel i del restaurant, la Sandra Vergeli.

Restaurant Can Poldo
El restaurant Can Poldo de l´Hotel Costa Brava és reconegut arreu per les seves especialitats en cuina marinera mediterrània. El seu acurat servei de restauració destaca sobretot per alguns plats tan típics catalans com són el suquet de peix i els diversos plats d´arròs, però també ofereix gran varietat de plats per tal de satisfer les necessitats de tots els clients, ja siguin plats típics del país o plats més internacionals. El menjador està ubicat en un marc incomparable, està envoltat de finestrals des d´on es pot gaudir de fantàstiques vistes de la costa.