Casaments

Les cançons que més sonen en un casament

«Marry you» de Bruno Mars en l´entrada dels nuvis al saló o «Happy» de Pharrel Williams en l´instant de tallar el pastís

15-05-2017Meneame
«Thinking Out Loud» és un dels temes més escollits pel ball nupcial.
«Thinking Out Loud» és un dels temes més escollits pel ball nupcial.. DdG.

DDG | GIRONA Sol, flors i bon temps són l’escenari idíl·lic per celebrar un casament. Un esdeveniment en el qual cal cuidar fins al més mínim detall. No només tenen protagonisme els nuvis i especialment el vestit de la núvia, sinó que el còctel, el banquet, la decoració i la música juguen un paper fonamental.

La cançó per obrir el ball nupcial és un dels moments més romàntics i únics del casament, dels que es recorden per tota la vida. La música també és essencial per donar romanticisme a l’entrada dels nuvis al restaurant, al moment de tallar el pastís o de repertir els obsequis, així com necessària per acabar el casament amb una bona festa.

Efectivament, escollir la música per al casament no és una tasca fàcil. Aquí, algunes de les recomanacions per gaudir de la millor música en cada instant del casament.

L’entrada dels nuvis
Un moment on es busca una música animada per fer aixecar de les cadires a tots els invitats, fent voleiar els seus toballons blancs. Tot un clàssic. Per aconseguir aquest efecte hi ha tres opcions: Do not Stop Believin de Journey, I Gotta Feeling de The Black Eyed Peas i Marry You de Bruno Mars.

El moment més dolç
L'instant més dolça d’un casament és, sens dubte, quan arriba el desitjat pastís nupcial. Perquè la seva entrada sigui realment triomfal, s’ha d’acompanyar d'una cançó tendra i animada com les que recomanen des de Bodas.net: You are beautiful de Morten Abel, How sweet it is de Michel Bublé, Es por ti de Juanes, Bonito de Jarabe de Palo o Happy de Pharrel Williams.

Obertura del ball
Fa uns mesos, Spotify va publicar un rànquing de les 10 cançons que més sonen en el primer ball nupcial. En el primer lloc trobem Thinking Out Loud, d'Ed Sheeran, que ja és una de les cançons més escoltades a Spotify. En segon lloc, es troba la balada All of Me de John Legend i At Last d’Etta James s'emporta el tercer lloc.

Els segueixen I Do It For You de Bryan Adams; I Do not Want to Miss a Thing d'Aerosmith; When a Man Loves a Woman de Michael Bolton, The Way You Look Tonight de Tony Bennett, I'm a Kissing You de Donis'ree, What a Wonderful World de Louis Armstrong i finalment Truly Madly deeply de Savage Garden.