Casaments

Les flors són el complement imprescindible

Les plantes per excel·lència d´aquest any són l´eucaliptus, l´olivera i les plantes crasses

15-05-2017Meneame
El verd s´imposa en la decoració dels casaments.
El verd s´imposa en la decoració dels casaments.. DdG.

DDG | GIRONA En un casament hi ha mil i un detalls que s’han de tenir en compte. Com les flors, un complement imprescindible en qualsevol enllaç. Però, quin paper hi juguen? Encara que sigui un element decoratiu, les flors són una part important d’un casament, ja que a més d’adornar parets i persones creen un clima agradable, bonic i sobretot molt festiu i alegre.

S’acostuma a decorar la porta de casa de la núvia o dels seus pares amb flors de colors que demostrin que aquest dia és important per a les persones que viuen allà. Igual que els cotxes. Encara que la tradició és posar llaunes i papers al cotxe que facin soroll, les flors cada vegada tenen més pes en el cotxe que porta la núvia i cada vegada són més els que utilitzen les dues opcions.

L’espai reservat per a la cerimònia acostuma a estar adornat amb boniques flors que fan que el lloc sigui més acollidor i alegre. A més, moltes vegades es llencen pètals quan arriben i marxen els nuvis, juntament amb el tradicional arròs.
Al lloc del convit no poden faltar els tradicionals centres de taula fets amb flors i la decoració de les parets i, fins i tot, sostres. Igual que la moda nupcial, la decoració del casament també varia, any rere any, en una infinitat d'estils i presentacions diferents. Això ha portat al fet que, a poc a poc, la clàssica decoració nupcial s'hagi adaptat a les noves generacions de nuvis. Entre aquests elements decoratius, els centres de taula s'imposen com els grans protagonistes de les taules.

Per aquest 2017 es presenten preciosos centres destinats a encaixar en qualsevol estil de celebració -ja sigui rústica, romàntica, o vintage-, prenent com a referència la natura i el verd. Així, les plantes per excel·lència d'aquest any -i que també es presenten en els rams de núvia 2017- són l'eucaliptus, l'olivera i les plantes crasses, ja que s'han imposat gràcies a la bellesa de les seves fulles i a la brillantor del seu verd, tal com apunten des de Bodas.net.

Per això, els centres de taula d’aquest any donaran absolut protagonisme a aquestes fantàstiques fulles, que sempre podran combinar-se amb flors en tons més romàntics –com el nude o el rosa pal– o, per contra, amb tons que destaquin sobre el mateix verd -com ataronjats o vermells-. Finalment també trobem flors en el cabell de la núvia i la solapa del nuvi, sempre i quan no facin ombra al gran ram de flors de la núvia.