Casaments

El punt més brillant del gran dia de l´enllaç

Des de la joieria Wesselton de Platja d´Aro exposen les peces que més demanda tenen

15-05-2017Meneame
Anell de compromís
Anell de compromís. Wesselton.

DDG | GIRONA La blancor del vestit de la núvia, el flaix de les càmeres, el somriure dels invitats o les flors brillen amb força en un casament. Però, el punt més brillant del casament són, sense cap mena de dubte, les joies, i en especial els anells de compromís. Des de la joeria Wesselton de Platja d’Aro, ens exposen aquelles peces que més demanda tenen.

La perla s’imposa en les arracades que llueix la núvia el dia del seu casament. Sempre acompanyada de la brillantor dels diamants, petites pedres en forma quadrada que donen més elegància a la joia. I és que cada diamant és una peça única, una pedra preciosa que per la seva durabilitat i duresa es converteix en el màxim símbol d'amor. En altres ocasions podem trobar el conjunt de diamants sols, en forma quadrada o circular, que es combinen amb un penjoll amb el mateix estil i forma.

Hi ha una gran diversitat d’estils i formes, però tots els models comparteixen una cosa en comú: la brillantor dels diamants, el toc que dóna a la vestimenta de la núvia més romanticisme i elegància en el dia del seu casament.

Anells de compromís de diferents estils i models
Escollir els anells de compromís és un dels moments més romàntics a l’hora de preparar un casament. L’elecció no és fàcil perquè n’hi ha de diferents estils. Un dels més atractius és el que barreja el toc clàssic i modern. Són peces amb moviments i petits detalls que milloren les creacions contemporànies amb integracions de diferents dissenys de tota la vida.

Un altre dels models és aquell anell que juga tant amb les línies com amb els espais buits. Es tracta d’una joia amb pedres que abracen el contorn del dit sense arribar a tancar-se. I per últim, hi ha els anells amb un brillant quadrat que permet combinar diferents pedres creant una llum extraordinària.