El món de la moda nupcial no deixa d'innovar, així es va poder copsar a la fira Bridal Fashion Week, que es va celebrar la setmana passada a Barcelona. Més de 370 firmes es van donar cita per presentar les seves últimes col·leccions.

Els vestits de núvia de la temporada 2018 conjuguen l'esperit lliure amb la delicadesa i sensualitat de les núvies millennial, que cerquen el vestit perfecte, capaç de reflectir la seva pròpia personalitat realçant la seva feminitat i bellesa.Estructures multicapes, siluetes sirena o princesa, escots de vertigen a l'esquena i espatlles descobertes vestiran moltes de les núvies d'aquesta temporada primavera-estiu.

No hi falten les transparències de tul i gases brodades amb pedreria que conviuen amb vestits estructurats, de línies suaus i sofisticades, realitzats en mikado de seda o organdí. S'hi veuran moltes teles prisades, la cotilla interior o cosset que cenyeix la cintura, i les flors brodades en 3D, sobretot per a les núvies que es casen a l'estiu. Per a les noces hivernals, s'imposen les mànigues llargues i àmplies, els pantalons i les capes.

Tuls, guipur, gases, mussolines, sedes i jacquards contribueixen a realitzar dissenys molt diversos, que garanteixen una elegància contemporània i també la comoditat. La paleta de colors va des del blanc fins l'ivori i fins i tot els blaus o roses molt suaus, amb detalls metal·litzats i daurats.

Però sobretot destaquen els escots i les espatlles a l'aire, així com les transparències en què es renova el clàssic efecte tatuatge amb acabats geomètrics i florals.

Per a les dones més atrevides, es van poder veure vestits on les plomes agafen el protagonisme, així com granotes i vestits curts.