Els casaments cada vegada són esdeveniments més personalitzats, i l'indret on se celebren pren una gran importància. Així, els indrets clàssics deixen lloc a masies i indrets idíl·lics, amb espais verds i concentrant tots els passos del casament (cerimònia, àpats, allotjament, etc.) en un sol espai.

«Cada vegada més parelles opten per organitzar el seu dia a masies, i fer-ho a la seva mida», explica Pere Molina, director del Mas Tapiolas. Ubicat a la Vall de Solius, a Santa Cristina d'Aro i als peus de les Gavarres, ofereix servei de restaurant, hotel i spa en una masia del segle XIII i tres sales adequades per fer-hi tot tipus de celebracions. L'entorn, juntament amb la cuina i l'atenció al client són les claus, segons Molina, que diferencien Mas Tapiolas de la resta.

Els casaments s'hi celebren durant tot l'any, i les xifres de l'any passat (47) i d'aquest (43) suggereixen un augment de la freqüència de casaments, segons confirma Molina. «Cada vegada hi ha més tendència a organitzar casaments a llocs pensats a mida», apunta el director. «Nosaltres oferim tot el servei de la cerimònia, des de l'allotjament, la cerimònia civil i també la decoració amb la catifa, les flors, les carpes per l'aperitiu, l'àpat i l'acondiciament de la sala», diu Molina. Cada vegada és més habitual que els nuvis tematitzin el seu casament, amb decoració pensada pròpia i que fan que cada cerimònia , més enllà dels casaments, sigui completament única.

«Abans les cerimònies eren molt clàssiques i tothom tenia el mateix guió. En canvi els últims anys amb la irrupció de les xarxes socials i d'internet tothom coneix el que es fa a altres llocs i les parelles volen fer casaments personalitzats i únics», comenta el director.

L'aplicació de les últimes tecnologies a les instal·lacions del Sallés Hotel Mas Tapiolas és imprescindible, i la domòtica hi juga un paper clau: «La il·luminació és molt important, i crea escenes úniques a cada celebració», subratlla Molina.