Casaments
Tand'm. Empresa d'esdeveniments

«Treballem amb el client perquè el casament sigui molt personalitzat»

Tand'm va néixer fa més de tres anys a l'Escala de la mà de Paola Cazenave. Iniciament com a organitzadora de casaments, ara s'ha diversificat cap a altres projectes.

20-05-2019Meneame

AGNÈS SANTOS Quina és la seva tasca principal?
Oferim diversos serveis. Ens encarreguem de l’organització completa del casament, de supervisar-lo durant el dia de la cerimònia i també oferim servei de decoració.

Quin és el servei més reclamat?
El d’assesorament i el de supervisió per poder estar tranquils el dia del casament. Busquem el que més s’adapti a la parella. Ara tenim un nou servei que està creixent que és el d’assesorament d’un parell d’hores per parelles que estan començant o que ja ho han fet gairebé tot i volen assegurar-se que tot estigui bé.

Ha canviat molt la vostra visió d’empresa des que vau començar?
Una mica sí, perquè hem anat tenint més clients i augmentant el número de casaments. Ara oferim tallers, col·laborem amb proveïdors que ja han treballat amb nosaltres i ens ajuntem amb masies per donar una experiència més completa.

Quins altres esdeveniments porten a més de casaments?
Fem qualsevol esdeveniment per a empreses i/o particulars (aniversaris, bateig, baby showers, comiats de soltera, etc.) i també adaptem l’espai de reunió d’una empresa segons el client amb qui tindran la reunió per personalitzar el lloc i captar al client.

Per què Tand’m?
En l’aspecte de parella es refereix al fet que les dues parts han de treballar juntes perquè funcioni. També va venir per la relació pròxima del client amb nosaltres. Som una empresa que treballa conjuntament amb el client perquè el casament sigui molt personalitzat, s’adapti a com són i els representi.

A l’hora de triar els vestits, la gent té molt en compte els consells estilístics o va més per gustots?
Abans sempre hi havia les cases més grans i ara potser es tria alguna cosa més personalitzada o feta a mida. Segons la fisonomia i la forma del cos de la noia intentem veure, juntament amb la disse­nyadora, quin seria el vestit que li aniria millor i que sobretot se senti còmode. Si mai porta vestits potser li va millor un body o un vestit pantaló. Sempre s’ha de buscar la personalització.

Quins són els més comuns?
Actualment es busca molt que tingui butxaca i l’escot en forma de cor, que seria el més clàssic. Però cada cop més s’està deixant enrere el vestic clàssic i la núvia vol estar representada en el dia del casament. Per exemple la cua era més protocolària i ara cada cop s’utilitza menys la cua llarga. Actualment, com que molt sovint els casaments són civils poden anar més còmodes i portar fins i tot vestit curt.