LUIS HIDALGOIncibe

Doctor cum laude per l'Escola d'Enginyeries de la Universitat de Lleó. És membre del departament de Relacions Institucionals de l'Institut Nacional de Ciberseguretat.

ALBERT ÁLVAREZMossos d'Esquadrae

Responsable de la Unitat Central de Delictes Informàtics dels Mossos d'Esquadra i enginyer en Informàtica per la Universitat de Barcelona i programador informàtic.

BRUNO PÉREZExpert

Pèrit judicial informàtic forense, expert en ciberseguretat, ha estat ponent en diversos congressos nacionals i internacionals i col·laborador en diferents mitjans.

JOAN PUIGDEMONTNoel Alimentaria

Director de Sistemes de la Informació i TIC a l'empresa Noel Alimentaria, que està immersa en un projecte de ciberseguretat corporativa des de fa tres anys per introduir millores en la seva seguretat.

ALAN ABREUExpert

Responsable de riscos cibernètics d'Hiscox i expert en assegurances cibernètiques per a empreses, disposa de més de sis anys d'experiència en valoracions de riscos.

JOSEP GUASCHEmpresari

Un dels experts que participarà en la taula de ciberseguretat que integra el programa de la jornada és Josep Guasch, soci i director tecnològic de la firma Brontobyte Cloud. Ha treballat també durant

cinc anys per a HP donant suport per tot a Espanya a la multinacional Pfizer.

GUIU OCONEmpresari

Un altre dels ponents de la taula rodona d'experts és Guiu Ocon, responsable de Sophos Catalunya. És enginyer tècnic en Telecomunicacions per la UPC i MBA per EADA. Fa més de 20 anys que treballa en el sector tecnològic orientat a vendes i representant diferents multinacionals del sector, com Storagetek, Sun, Oracle, Dell, Veeam i, des del 2018, Sophos.

DAVID MARTÍEmpresari i professor

És soci-director de la firma Playbrand, una consultoria de màrqueting digital i, a la vegada, professor de la Universitat de Girona en assignatures de màrqueting i empresa. El tercer ponent de la taula és també president de l'Associació d'Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG), formada per un centenar d'empreses amb més d'un miler de treballadors.