Ingredients per a 10 o 12 coulants:

-6 ous

-110 g de sucre

-170 g de xocolata

-110 g de mantega

-50 g de barreja de farines

-60 g farina de fajol

-20 g de cacau en pols

Elaboració:

1. Foneu la xocolata i mantega al microones a baixa potència.

2. Separeu els rovells de les clares. Munteu els rovells amb la meitat del sucre. Munteu les clares amb l´altra meitat del sucre. Les clares amb els rovells.

3. Incorporeu la xocolata fosa, que no estigui calenta.

4. Incorporeu la farina i el cacau tamisats barrejant amb moviments suaus.

5. Repartiu un dit de massa a cada motlle (unitats amb mantega i cacau). Afegiu-hi un glaçó de trufa (seguidament s´explica com fer-los) i acabeu d´omplir amb la massa el motlle, fins a tres quarts de la seva capacitat.

6. Coueu-ho set minuts a 200º. Deixeu-ho refredar i congeleu-ho.

7. Al moment de servir, escalfeu-ho al microones 30 segons a màxima potència.

Ingredients per a la trufa interior:

- 100 g d´aigua

- 50 g de nata líquida per muntar

- 175 g de xocolata

Elaboració:

1. Piqueu la xocolata ben petita. Escalfeu l´aigua i la nata i aboqueu-ho sobre la xocolata.

2. Barregeu-ho i repartiu-ho en una glaçonera. Congeleu-ho.