Vols aprendre a cuinar de manera sana, saludable i equilibrada? De la mà de Matthias Hespe, aprendrem quina és la base de la cuina macrobiòtica i com podem fer una cuina vegana sense patir carències o falta de nutrients. Aprendrem la filosofia d´aquestes dietes i quins són els seus aliments base i veurem que amb cada aliment podem fer 1.001 receptes! NOVES RECEPTES! Fàcils, simples i per llepar-se'n els dits!
Totes les nostres receptes són aptes per a celíacs!
Lloc: Aula Gastronòmica del Mercat del Lleó (Girona)
Data: Dissabte 21 de gener de 2017
Hora: 09.30 h
Durada: 2 hores aproximadament
PLACES LIMITADES!
Preu subscriptors Diari de Girona: 12 €
Preu no subscriptors: 15 €
Per a més informació, podeu escriure un correu electrònic a cuina@ddg.cat
Curs patrocinat per No + gluten. Amb la col·laboració de l'Aula Gastronòmica del Mercat del Lleó.
Curs patrocinat per No + gluten. Amb la col·laboració de l'Aula Gastronòmica del Mercat del Lleó.