Vols aprendre a cuinar de manera sana, saludable i equilibrada? De la mà de Matthias Hespe, aprendrem quina és la base de la cuina macrobiòtica i com podem fer una cuina vegana sense patir carències o falta de nutrients. Aprendrem la filosofia d´aquestes dietes i quins són els seus aliments base i veurem que amb cada aliment podem fer 1.001 receptes! NOVES RECEPTES! Fàcils, simples i per llepar-se'n els dits!

Totes les nostres receptes són aptes per a celíacs!

Lloc: Aula Gastronòmica del Mercat del Lleó (Girona)

Data: Dissabte 21 de gener de 2017

Hora: 09.30 h

Durada: 2 hores aproximadament

PLACES LIMITADES!

Preu subscriptors Diari de Girona: 12 €

Preu no subscriptors: 15 €

Per a més informació, podeu escriure un correu electrònic a cuina@ddg.cat

Curs patrocinat per No + gluten. Amb la col·laboració de l'Aula Gastronòmica del Mercat del Lleó.

Curs patrocinat per No + gluten. Amb la col·laboració de l'Aula Gastronòmica del Mercat del Lleó.