Vols aprendre a cuinar de manera sana, saludable i equilibrada? De la mà de Matthias Hespe, aprendrem quina és la base de la cuina macrobiòtica i com podem fer una cuina vegana sense patir carències o falta de nutrients. Aprendrem la filosofia d’aquestes dietes i quins són els seus aliments base i veurem que amb cada aliment podem fer 1.001 receptes! NOVES RECEPTES! Fàcils, simples i per llepar-se'n els dits!

Totes les nostres receptes són aptes per a celíacs!

Lloc: Aula Gastronòmica del Mercat del Lleó (Girona)

Data: Dissabte 18 de març de 2017

Hora: 09.30 h

Durada: 2 hores aproximadament

PLACES LIMITADES!

Preu subscriptors Diari de Girona: 13 €

Preu no subscriptors: 16 €. Inscripcions online a Cuponísimo, el portal de ofertes, cupons i descomptes de Diari de Girona

Per a més informació, podeu escriure un correu electrònic a cuina@ddg.cat