Costa Brava
diaridegirona.cat >Costa Brava>Què fer a la Costa Brava>

Recórrer el Barri Vell de Girona a dalt d'un segway

Recórrer el Barri Vell de Girona a dalt d´un segway

GiSegway ofereix rutes guiades als punts més emblemàtics de la ciutat

03-06-2014TuentiMeneame
En segway pel barri vell de Girona
En segway pel barri vell de Girona. GiSegway.

REDACCIÓ Ester Fontcuberta i Xevi Viana han introduït un nou concepte de turisme per Girona. Ho han fet a través de la seva empresa GiSegway, que ofereix rutes amb segway pel Barri Vell passant per la Catedral o darrere les muralles, i que també permeten gaudir de la natura del Vall de Sant Daniel.

GiSegway és al Carrer Ferreries Velles número 3 de Girona, i és obert de dilluns a diumenge, tant al matí com a la tarda. Hi oferten tres rutes per conèixer la ciutat: el Mini Tour, el City Tour i el Tour Cultural. En els tres casos, un guia especialitzat acompanyarà el grup per visitar els diferents punts d'interès de la ciutat. La visita guiada s'ofereix en català, en castellà, en anglès i en francès. Encara que no hi ha un mínim de persones per dur a terme un dels tours, GiSegway disposa actualment de cinc vehicles, una quantitat ampliable fins a nou, en cas de reserva prèvia.

Ester Fontcuberta, responsable de GiSegway, explica que "fer aquestes rutes en segway és divertit, és una manera diferent de veure la ciutat". Segons Fontcuberta, fer aquests tours en aquest vehicle "té l'avantatge de que no et canses, perquè hi ha força pujades i baixades", i afegeix que "és divertit per a persones de tota mena".

Un segway és un vehicle de transport lleuger, que es dirigeix mitjançant la inclinació de l'usuari cap a la direcció on vol anar. Per això, per poder participar en els tours, cal pesar com a mínim 35 quilos, per tal que l'aparell detecti la persona i les seves indicacions. El motor dels segways és elèctric i pot arribar als 20km/h, per això abans de començar una ruta es dóna un casc a tots els membres del grup. Encara que no és perillós, "és com qualsevol altre vehicle, si toques res amb les rodes, pots caure", explica Fontcuberta.

Per a més informació, ofertes i reserves, podeu dirigir-vos al seu lloc web www.gironasegway.com o trucar al 872 26 05 59.