Costa Brava
diaridegirona.cat >Costa Brava>Què fer a la Costa Brava>

Viure l'experiència més propera a volar sense deixar la terra ferma

Viure l´experiència més propera a volar sense deixar la terra ferma

El Túnel del Vent d'Empuriabrava permet a persones de 4 a 99 anys sentir el mateix que un ocell durant el vol

19-06-2014TuentiMeneame
El Túnel del Vent d'Empuriabrava és únic a Espanya
El Túnel del Vent d'Empuriabrava és únic a Espanya

Si vols viure una experiència única, divertida i excitant, ara pots fer-ho. On? A Empuriabrava, a la Costa Brava. Queda a prop i què millor que planificar una escapada de cap de setmana a aquesta preciosa zona, amb l'excusa de viure amb els teus amics o la teva família l'experiència que proposa Windoor: volar? A més, l'AVE arriba fins a l'estació de Figueres Vilafant, a 45 min des de Barcelona. I a només 20 minuts d'Empuriabrava.

El Túnel del Vent d'Empuriabrava recrea la sensació de volar com un ocell. Aquest simulador de caiguda lliure és únic i la primera instal·lació d'aquest tipus al nostre país. És una avançada instal·lació tecnològica, que compta amb 4 turbines de gran potència que generen un flux d'aire vertical, regulable, que permet recrear la sensació de volar en un espai segur i supervisat en tot moment per instructors altament qualificats. Qui ho ha provat diu que no hi ha res semblant a la ingravidesa, és la llibertat absoluta per moure't com i per on vulguis.

Apte per a tots els públics, els més petits, pares i mares, i també avis i àvies. Des dels 4 anys fins als 99 anys es pot gaudir d'aquesta meravellosa sensació. Instructors experts, ens ensenyaran i a guiaran en tot moment. Ves-hi a Volar, sí, a Volar amb majúscules. Una alternativa d'oci diferent que segur voldràs repetir. Oi què ve de gust l'experiència?

Hi ha dos tipus de vols. Els dels principiants o first-flyers, que volen per primera vegada prop de la xarxa i no a massa alçada. O els Pro-flyers els que ja han volat dins el túnel el temps suficient amb instrucció poden volar de manera segura evolucionant fins a la seva alçada màxima. La majoria dels Pro-flyers són voladors experts que aquí perfeccionen les tècniques que després realitzaran saltant des d'un avió en caiguda lliure. Només hi has d'anar i aprendre. T'atreveixes?

Des de l'obertura, més de 300.000 persones han passat pel túnel del vent Windoor. Campions mundials de diverses disciplines entrenen al Túnel de Vent d'Empuriabrava i donen cursos a alumnes, que arriben dels 5 continents, per gaudir d'aquesta experiència única.

Els vols es comptabilitzen per minuts i els preus van des de 54 euros 2 vols d'1 minut amb un USB amb el teu vídeo per persona i a partir d'aquí tot depèn dels temps. També es pot volar en grup o en família. Es pot reservar online a la pàgina web, per telèfon al 972 454040, o acudint directament a les seves instal·lacions.

Un cop feta la reserva cal acudir una hora abans amb els requisits previs de vestimenta i de seguretat que cal tenir en compte. Un cop allà s'imparteix als principiants una classe teòrica en la qual es mostren consells de vol i normes de seguretat.

La direcció és Sector Aeroclub s/n, 17487 Empuriabarva, Costa Brava, Girona. Molt a prop de les meravelloses cales de la costa empordanesa.
Els horaris són de dilluns a diumenge de 9 h a 22 h. Horaris amplis per poder volar quan vulguis.

L'edifici Windoor Reial Fly Túnel de Vent d'Empuriabrava acull a més, aules per a formació teòrica, vestuaris, botiga i té una ubicació ideal amb vistes a l'aeròdrom. I també un Restaurant & Cocktail Bar on els acompanyants dels first time flyers o principiants poden observar al resta de voladors, prendre alguna cosa i compartir fotografies des de la zona Wi-fi habilitada per a això.

Escapa't al Golf de Roses, gaudeix dels seus paisatges i la seva gastronomia, passeja per les seves platges i vola com els seus ocells al Túnel del Vent. Viu l'aventura de volar en Windoor Reial Fly.