Costa Brava
diaridegirona.cat >Costa Brava>Curiositats de la Costa Brava>

Sansa Stark, de "Juego de Tronos", de festa a Platja d'Aro

Sansa Stark, de ´Juego de Tronos´, de festa a Platja d´Aro

L'actriu Sophie Turner, coneguda per la popular sèrie, va ser a la discoteca Malibú

23-07-2014TuentiMeneame
Sophie Turner (la segona per l'esquerra)
Sophie Turner (la segona per l'esquerra). facebook/malibú.

L.F.G. | PLATJA D'ARO La jove actriu Sophie Turner, més coneguda pel seu paper com a Sansa Stark a la popular sèrie Juego de Tronos, va disfrutar aquest juliol de la nit a Platja d'Aro amb unes amigues. Entre altres llocs va anar a la discoteca Malibú, d'on va penjar un vídeo a les xarxes socials i va assegurar que s'ho havia passat molt bé.

Turner va rodar a Barcelona la pel·lícula Mi otro yo, dirigida per Isabel Coixet. Allà, va assegurar que li encantava "Gaudí i el pernil serrat". Potser va ser arran d'aquesta estada a Catalunya que va descobrir la Costa Brava, o potser ha estat per qualsevol altre motiu, però el cert és que se la va poder veure disfrutant de la nit de Platja d'Aro amb dues amigues.

Vestida amb un "top" blanc i pantalons negres, Turner va penjar al seu compte d'Instagram un parell d'instantànies amb les seves amigues i també un vídeo on se les pot veure ballant dins la coneguda discoteca. "Vam passar una bona estona jajaja", va escriure l'actriu en penjar el vídeo. A més a més, la pàgina de Facebook de Malibú també va penjar una fotografia (a la imatge) on es veu Turner fotografiant-se amb els cambrers del local, tots molt somrients.

La filla del Senyor d'Invernalia

Tot i que només té divuit anys, el seu paper a Juego de Tronos ha donat a Turner una gran popularitat. Es tracta de la primera producció televisiva en què participa la jove actriu anglesa, que interpreta a la filla del Senyor d'Invernalia, Eddard Stark. Ara, vol encarar els seus passos cap al cinema.