Costa Brava
diaridegirona.cat >Costa Brava>Què fer a la Costa Brava>

Girona té estiu amb la carpa Gats

PUBLIREPORTATGE

Girona té estiu amb la carpa Gats

Després d'uns anys orfes de festa, tornen les nits a la fresca amb el millor ambient fins que surti el sol

21-06-2016TuentiMeneame
La carpa Gats del polígon de Vilablareix
La carpa Gats del polígon de Vilablareix. Marc Martí.

RAQUEL GIRONÈS | GIRONA Les nits de Girona, des de fa uns anys mortes a l´estiu, tornen a reviure aquesta temporada amb la nova carpa Gats. Un club nocturn a l´aire lliure, instal·lat al polígon de Vilablareix, que vol donar a la ciutat una oferta d´oci nocturn durant els mesos de més calor. I és que aquest any, Girona té estiu.

En un entorn fresc i natural s´alçà una gran carpa que vesteix la pista de ball on les nits d´estiu vibraran amb la música més actual i amb els hits més populars com «Duele el corazón» d´Enrique Iglesias, «Ain't your mama» de Jennifer López, «La Bicicleta» de Shakira o el «Can´t Stop the feeling» de Justin Timberlake.

El nou projecte que arrenca des de zero vol donar vida i festa a les nits de la ciutat gironina amb una proposta estiuenca perquè la gent no hagi de marxar de la ciutat per gaudir d´una bona nit amb els amics.

El verd tropical de les palmeres i el marró de la teca donen un toc rústic i càlid d´estiu a un espai plural on hi té cabuda tota mena de necessitats: una zona amb taules per prendre una copa, diferents racons amb photocall on immortalitzar l´essència de Gats i l´estada a la discoteca, una pista de ball al costat de la taula del dj, una única i gran barra amb una carta àmplia de begudes, i petites glorietes reservades per prendre una copa amb els amics en un espai més íntim. El local té capacitat per a unes 500 persones.

La carpa Gats va fer sonar la seva primera cançó el dissabte 18 de juny amb una festa d´inauguració. Un copa de xampany va donar la benvinguda a les persones que assistien per primer cop al club, en un ambient familiar entre servei i públic.

Els assistents van poder gaudir de tots els espais del local, inclús els reservats, per poder viure íntegrament Gats, i tastar la varietat de còctels que ofereix el club d´oci nocturn. La nit també va comptar amb un espectacle de circ i acrobàcies sobre xanques – llargs pals de fusta sobre els quals una persona se sosté sobre ells.

Còctels per tots els paladars
El local posa un especial èmfasi en què els clients gaudeixin amb els diferents sabors dels còctels que ofereixen, ja que segons asseguren des de Gats, el lema no és beure per emborratxar-se, sinó gaudir amb el que es beu.

És per aquest motiu, que la discoteca vol ser un referent quant a la qualitat de les begudes proporcionant als seus clients una carta variada de còctels molt ben treballada i original per tots els paladars. Des de Mojitos amb stevia per cuidar la línia fins a Caipirinya, Caipiroska, San Francisco, Daiquiri, Sex on the Beach, Piña Colada o un Coco Loco.

L´equip de Gats està format per unes 20 persones amb experiència i amb il·lusió pel nou projecte que arranca des de zero. Cada nit, l´equip estarà format per sis cambrers, quatre persones de seguretat i un o dos dj´s. I si plou, això no serà un impediment per Gats, ja que en cas de mal temps les nits continuen a una sala adjacent a la carpa.

Una zona privilegiada
A l´estiu tothom s'ha de mobilitzar per anar a la platja, per sortir i per allargar la nit. Aquesta no és una barrera per Gats ja que només has de creuar carretera Barcelona per arribar-hi. A més, el local compta amb un pàrquing privat gratuït pel públic de la carpa, vigilat durant tota la nit amb personal de seguretat i amb accés directe a la festa. L´espai també compta amb una zona privada pels que vulguin un tracte especial. És en aquest mateix indret on hi ha instal·lada una rulot amb entrepans, patates i dolços per la gana que es desperta al final d´una bona nit.

Les quatre vides de Gats

La carpa Gats es transforma en quatre temàtiques segons el dia: els dimecres perrunos, els dijous gats, els caps de setmana gats (divendres i dissabte) i els healthy sundays (diumenges saludables). Quatre ambients per quatre estils de públic diferent per no deixar fora a ningú de la festa de Gats.

Els dimecres serà la festa especial de les carpes, el dia D. La nit assenyalada pels joves majors de 18 anys de les comarques gironines que podran gaudir dels dimecres més perrunos en un clima barrejat de música i de trobada amb els amics per prendre un bon còctel. Els dijous seran els més gats amb diversió i festa pels més joves.

Serà els divendres i els dissabtes quan Gats es vestirà de cap de setmana amb un públic més adult i elegant. Unes nits que mai seran iguals, ja que des del local d´oci nocturn es busca que cada nit sigui especial i amena i, sobretot, que succeeixin coses programant diferents espectacles.  

Els diumenges serà el moment de les sessions healty sundays. Una festa saludable de tarda amb música electrònica, un estil cada vegada més emergent que fa moure a tothom encara que no es vulgui. Una festa perfecte, de les sis de la tarda a les dues de la matinada, que comptarà cada nit amb un dj convidat per l´equip de Gats. Un lloc ideal per acabar amb bon peu els caps de setmana d´estiu.