Costa Brava
diaridegirona.cat >Costa Brava>Què fer a la Costa Brava>

Les havaneres de Calella celebren enguany 50 anys

CANTADA D'HAVANERES

Les havaneres de Calella celebren enguany 50 anys

Els grups musicals Port Bo, Peix Fregit, Bergantí i la Sílvia Pérez Cruz commemorant el mig centenari de l'esdeveniment

20-06-2016TuentiMeneame
Imatge d'arxiu de les havaneres de Calella
Imatge d'arxiu de les havaneres de Calella. ANIOL RESCLOSA.

RAQUEL GIRONÈS | CALELLA La tradicional i emblemàtica Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell celebra enguany el seu 50è aniversari amb un gran espectacle el dissabte 2 de juliol. Els grups musicals Port Bo, Peix Fregit, Bergantí i la Sílvia Pérez Cruz commemorant el mig centenari de les havaneres amb la seva música a l´escenari Principal del Port Bo.

A causa de la gran afluència que es congrega per veure la Cantada, aquesta es podrà veure també en directe i en pantalla gegant a la platja del Canadell i del Port Pelegrí de Calella, a la plaça Nova de Palafrugell i a la platja de Llafranc. El mateix cap de setmana tindrà lloc un festival al voltant de la Cantada amb els concerts gratuïts de Sara Pi, Les Anxovetes, Eduard Gener, Unión Havanera, Els Cremats, Judith Neddermann, Sanjosex, Pau Alabajos, entre d'altres.

Paral·lelament, des del passat mes d´abril fins al juliol del 2017 es duran a terme 50 activitats per commemorar el mig centenari de les havaneres dins la campanya En-Cantada. Activitats que abasten àmbits diversos com el cultural i popular, el documental, el musical, l'editorial, el turístic i el gastronòmic.