Costa Brava
diaridegirona.cat >Costa Brava>Què fer a la Costa Brava>

La lírica protagonitzarà el 30è aniversari del festival de Peralada

Festival Castell de Peralada

La lírica protagonitzarà el 30è aniversari del festival de Peralada

El pianista Lang Lang inaugurarà la cita el pròxim 7 de juliol

20-06-2016TuentiMeneame
Exterior del Castell de Peralada
Exterior del Castell de Peralada. ANIOL RESCLOSA.

RAQUEL GIRONÈS | PERALADA El pastís d'aniversari estarà al festival Castell de Peralada, que enguany celebra el seu 30è aniversari amb una programació on la música lírica serà un cop més la protagonista. El pianista Lang Lang inaugurarà la cita el pròxim 7 de juliol i la producció operística, que el certamen presenta cada edició, és el Turandot de Puccini, amb direcció escènica de Mario Gas.

El 15 de juliol serà el moment de bufar les espelmes en una gala lírica pel 30è aniversari que aplegarà en un mateix escenari primeres veus del ­panorama internacional com Sondra Radvanovsky, Eva-Maria Westbroek, Carlos Álvarez, Marcelo Álvarez, Leo Nucci i Ruggero Raimondi. Roberto Bolle i Ailey II faran les delícies dels amants de la dansa i l´estiu musical portarà a Peralada Ezio Bosso, en el que serà el seu debut a l´Estat Espanyol. Simply Red, que també celebra el seu 30è aniversari, no faltarà a la cita de Peralada.

En total, aquest estiu es podran veure 23 espectacles de diverses disciplines artístiques: nits d´òpera, de lírica, de dansa, de pop, de jazz o de lectures dramatitzades, que donaran forma a un festival que s´ha convertit en tot un clàssic d'estiu.