Costa Brava
diaridegirona.cat >Costa Brava>Què fer a la Costa Brava>

Rod Stewart, Status Quo i Santana, caps de cartell al Cap Roig

FESTIVAL DE CAP ROIG

Rod Stewart, Status Quo i Santana, caps de cartell al Cap Roig

El festival afronta una nova edició amb un total de 21 actuacions

20-06-2016TuentiMeneame
Imatge d'arxiu del festival de Cap Roig
Imatge d'arxiu del festival de Cap Roig. DdG.

RAQUEL GIRONÈS | CALELLA DE PALAFRUGELL Rod Stewart, Status Quo, Santana i Alejandro Sanz són alguns dels cantants i grups que actuaran al Festival de Cap Roig d'aquest any, que inaugurarà el 8 de juliol el grup català Manel, amb la presentació del seu nou disc. El festival, amb La Caixa com a patrocinador principal i que es prolongarà fins al 17 d'agost, afronta una nova edició amb un total de 21 actuacions, i un cartell en el qual s'inclouen altres grans noms com Richard Ashcroft, The Corrs, Kings of Convenience, Rosario, Malú, Antonio Orozco, Sergio Dalma, Melendi, Manuel Carrasco i Amaral.
També aniran a Calella de Palafrugell els catalans Els Catarres, Love of Lesbian i Sopa de Cabra, així com la soprano Ainhoa Arteta, que encapçalarà la nit solidària el dia 11 d'agost.

El Festival de Cap Roig 2016 compta amb un pressupost de 3,2 milions d'euros que es cobreix gairebé integramente amb els ingressos de taquilla i l'aportació de patrocinadors (només el 4% del total es finança amb fons públics, via subvenció). Això demostra, en opinió del conseller de Cultura, Santi Vila, que el de Cap Roig és «un model d'èxit».