Costa Brava
diaridegirona.cat >Costa Brava>Què fer a la Costa Brava>

Arriba el tretzè Festival de la Veu de Banyoles

(a)phònica

Arriba el tretzè Festival de la Veu de Banyoles

Un any més, el festival (a)phònica posarà veu i música a Banyoles del 24 al 26 de juny

20-06-2016TuentiMeneame
El grup banyaloní Germà Negre actuarà al festival
El grup banyaloní Germà Negre actuarà al festival. MARC MARTI.

RAQUEL GIRONÈS | BANYOLES Un any més, el festival (a)phònica posarà veu i música a Banyoles del 24 al 26 de juny. Els cantants Micah P. Hinson, Niño de Elche i Mayte Martín actuaran al festival, que enguany celebra la tretzena edició, i que compta amb 41 prospostes, entre les quals també destaquen el concert d'Oques Grasses i l'espectacle dels banyolins Germà Negre.

Durant tres dies la veu serà la màxima protagonista a la capital del Pla de l´Estany, amb actuacions que es reparteixen en una vintena d´espais, adequats a les propostes que s´hi sentiran. Alguns d´ells són el Juanola La Muralla, l´Estrella Damm Club Natació Banyoles, el Claustre del Monestir de Sant Esteve, la barca Tirona, el Teatre Municipal de Banyoles, i l´Auditori de l´Ateneu de Banyoles, entre d´altres.

L´(a)phònica és un festival de renom, popular, petit i artesà, que les darreres edicions ha aplegat més de 18.000 assistents i per on han passat formacions i músics de reconeguda trajectòria i merescut prestigi. A banda, també es desenvolupen activitats paral·leles com exposicions, gastronomia, estades de veu, poesia, bibliodons (contes musicals) i tallers.