Costa Brava
diaridegirona.cat >Costa Brava>Què fer a la Costa Brava>

Un viatge de vi i música a través dels sentits a Sons del Món

SONS DEL MÓN

Un viatge de vi i música a través dels sentits a Sons del Món

Noa, Rosario i Macaco participaran a la 9a edició de Sons del Món

20-06-2016TuentiMeneame
Imatge d'arxiu del festival Sons del Món
Imatge d'arxiu del festival Sons del Món. DdG.

RAQUEL GIRONÈS | CASTELLÓ D'EMPÚRIES La cantant israeliana Noa inaugurarà, en la seva única parada a Catalunya, la 9a edició de Sons del Món, que entre el 16 de juny i el 30 de juliol programarà Rosario, Macaco, Manel i Sopa de Cabra entre la Ciutadella de Roses i la basílica de Castelló d'Empúries. El festival tindrà més gust de vi que mai, amb maridatges enològics i musicals en cinc cellers empordanesos.

«Volem esdevenir el certamen que uneix música i vi més important del país i entrar al top 5 dels festivals d'estiu de la Costa Brava», va proclamar el seu director, Xavi Pascual, que va augurar un 90% d'ocupació a les actuacions. El pressupost en programació musical s'ha duplicat, fins als 160.000 euros, i incorpora novetats com un concert gratuït de rumba a la platja d'Empuriabrava.

Abans de cada concert, els amants del vi podran participar en tasts enològics en espais com la terrassa del convent de Santa Clara de Castelló o el Museu de la Ciutadella de Roses. A banda de la sommelier del festival, Laura Masramon, hi haurà la presència de Ferran Centelles, d´El Bulli; Toni Gata, de Miramar; i Rafael Sabadí, escollit millor sommelier de l'any 2010.