Curses populars
diaridegirona.cat >Curses populars>Curses destacades>

La pujada als Àngels, el 15 de març

La pujada als Àngels, el 15 de març

Les incripcions estan obertes, fins al 12 de març, per a les dues modalitats: la competitiva i la caminada

02-03-2015TuentiMeneame
Tapi Carreras.

La pujada a peu als Àngels que organitza el GEiEG des de l'any 1964 aquest any es disputa el 15 de març. Les incripcions estan obertes, fins al 12 de març, per a les dues modalitats: la competitiva i la caminada. Hi ha diferents preus segons la modalitat i si s'és soci del GEiEG. Les inscripcions es poden fer als complexos del Grup a Palau, Sant Narcís o Sant Ponç i a la web www.pujadaalsangelsgeieg.com. Els dorsals es recolliran a les instal·lacions de Palau, el 14 de març o el mateix dia, abans de l’inici de la cursa. Si hi ha places disponibles, hi haurà inscripcions el mateix dia de la prova.

El recorregut comença a la Pujada a Santa Llúcia i té uns 8,5 quilòmetres fins arribar al primer esglaó que condueix al santuari. La sortida de la cursa serà a les nou del matí i s'espera que el primer corredor arribi en uns 37 o 38 minuts. Els recorregut acaba al promer esglaó de les escales que condueixen al Santuari dels Àngels, després d’haver passat per la Font del Bisbe, la Casa de les Figues i la Pujada del Matahomes, entre altres. L'any passat els guanyadors va ser Toti Bes en categoria masculina i Eugènia Miró en la femenina. Van completar el podi Ruben Hernández i Jordi Rabionet per una banda i Eva Quintana i Tina Bes per l’altra. A les dotze, al santuari, hi haurà una missa amb la coral del GEiEG.

Serveis que ofereix l’organització:

- Medalla Commemorativa.
- Avituallament líquid al punt mig.
- Esmorzar i avituallament líquid i sòlid a l'arribada.
- Servei de transport per retornar del Santuari dels Àngels fins a Girona (zona Passeig de la Copa). Aquests sortiran a partir de les 12h. Les persones que vulgueu aquest servei a l’hora de formalitzar la inscripció haureu de notificar si el voleu o no i un cop vingueu a recollir els dorsals, les persones que hagueu demanat aquest servei us donarem un tiquet, que s’haurà d’entregar abans de pujar al bus.
- Servei de guarda-roba (L'organització posarà a disposició una furgoneta per traslladar les pertinences dels corredors des del punt de sortida fins al Santuari).
- Premis per als primers classificats de cada categoria (masculina i femenina).
- Servei de dutxes (tots aquells corredors que ho desitgin es podran dutxar al Complex Esportiu GEiEG Palau Sacosta (C/ Església Sant Miquel, 18 – GIRONA) fins les 2 de la tarda.
- A 2/4 d'1 del migdia tindrà lloc la tradicional Missa al mateix Santuari amb l'actuació de la Coral del GEiEG.

Més informació: http://52pujadaalsangelsgeieg.blogspot.com.es/