L’energia solar és aquella energia que podem captar del Sol i transformar-la amb energia elèctrica o tèrmica segons convingui, per poder cobrir la demanda tèrmica o elèctrica de casa nostra, o de qualsevol edifici o infraestructura existent. Des de fa un parell d’anys, l’energia solar fotovoltaica ha esdevingut la punta de llança de l’energia renovable, reactivant el sector, abaratint costos i essent assequible a tothom.

Sabies per exemple que una instal·lació d’energia solar és dels pocs elements actius dels habitatges que no genera consum d’energia, sinó just al revés?; sabies també que l’energia solar és l’energia més abundant de la Terra? Si poguéssim captar l’energia Solar mundial en una hora, podríem abastir tot el planeta durant 1 any; l’energia solar és més econòmica que els combustibles fòssils? I encara ho és més en zones assolellades, com és el cas de la península ibèrica. Potser no sabies també que la vida útil d’una instal·lació solar és de més de 40 anys. Tot i que els fabricants donin garanties de 25 anys, s’ha pogut comprovar amb diferents estudis, que les instal·lacions solars fotovoltaiques continuen treballant després de més de 40 anys.; s’instal·la un panell solar al món cada 80 segons.

Més de 200 països ja s’han compromès a reduir les emissions de gasos contaminants per frenar el canvi climàtic i motivar una forma de vida més ecològica i sostenible, donant incentius a aquest tipus d’energia que no deixa de créixer i créixer. Mienerg, és una de les parts visibles d’aquesta transició que s’està duent a terme a escala mundial, acostant aquesta energia a tothom que en vulgui ser partícip.

Des de l’assessorament personalitzat fins a la instal·lació, passant per l’enginyeria, la gestió administrativa, el sevei post-venda i manteniment. Una empresa propera amb tècnics propis especialitzats i formats específicament en energies renovables. Més de 500 clients avalen la nostra feina, que no és més que la realització d’un projecte fet a mida per tal de que qualsevol que ho vulgui, pugui aconseguir rendibilitat, sostenibilitat, comoditat i qualitat a la seva llar, augmentant-ne el seu valor afegit, amb una instal·lació de panells solars d’una empresa amb experiència de més de 20 anys en el sector.