esquí catalunya

75 anys gaudint de La Molina

L´estació d´esquí celebrarà l´aniversari amb diferents actes, esdeveniments, curses i competicions - Entre les novetats d´aquesta temporada destaca el nou sistema de venda i control d´accés per agilitzar l´entrada als esquiadors

01-12-2017Meneame

Arriba el fred, les baixes temperatures i la neu. L’estació d’esquí La Molina ja ha obert les seves pistes, en una temporada que s’allargarà fins al 2 d’abril del 2018. Enguany, l’estació està de celebració, ja que es compleixen 75 anys de la instal·lació del primer remuntador mecànic. Per celebrar-ho, La Molina ha preparat un seguit d’esdeveniments, competicions, curses i actes que es realitzaran al llarg de la temporada i que tindran el seu punt culminant el dissabte dia 3 de març del 2018.

Entre les novetats per aquesta temporada, destaca la continuïtat de les tarifes i de les franges d’edat.  Quant al sistema de venda i control d’accés als remuntadors, s’adquireixen noves màquines automàtiques per a la recollida de forfets (PAR) i es substitueixen alguns dels actuals torniquets pel sistema de flaps que permet un accés més àgil a tots els esquiadors, en especial a aquells amb mobilitat reduïda.

L’estació aposta fort en la producció de neu de cultiu, finalitzant la segona fase d’optimització de la xarxa amb l’objectiu d’augmentar la producció de neu i fent possible una obertura de pistes més avançada. S’equipen també amb producció de neu les pistes de Solell i Els Plans i es millora la producció de les pistes Moixeres i Quatre Camins.

En pistes, finalitza el desdoblament de la pista de Costa Rasa inferior, es millora la senyalització i informació de pistes, així com es milloren les mesures de seguretat en els estadis de competició i a la pista Olímpica. En aquest sentit també s’equipen els telecadires amb uns nous sistemes de seguretat.

Destaca la renovació del parc de màquines amb la compra de dues noves màquines trepitjaneu i s’adequa la quarta plataforma del pàrquing del Telecabina La Molina, oferint un aparcament equipat per auto caravanes.


Estat de la neu

Selecciona la zona del mapa per accedir a les estacions.

Arinsal, Ordino Arcalís, Pas de la Casa / Grau Roig, Pal, Soldeu / El Tarter Valdezcahttp://temps.regio7.cat/nieve/cordillera/sistema-iberico La Covatilla Baqueira / Beret, Boí / Taül, Cerler, Espot Esquí, Port Ainé, Tavascán Alto Campóo, Leitariegos, Manzaneda, San Isidro, Valgrande / Pajares Astún, Formigal, Panticosa / Los Lagos, Candanchú Sierra Nevada Pto. Navacerrada, Valdesquí, La Pinilla Valdelinares, Jabalambre La Molina, Masella, Port del Comte, Vall de Núria, Vallter 2000mapa estacions