esquí catalunya

Les estacions d´esquí donen la benvinguda a una nova temporada

Arriba un hivern carregat de propostes i activitats pensades per a tots els públics

01-12-2017Meneame

La neu ha arribat a les estacions d´esquí de les comarques gironines. La Molina va estrenar la temporada l´última setmana de novembre i Vall de Núria ho el primer cap de setmana de desembre. Aquesta temporada arrenca amb molt bones expectatives segons el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Enric Ticó. «Enguany portem venuts més forfets de temporada que l´any passat», apunta Ticó. El Grup FGC manté les tarifes de la temporada passada i ofereix preus avantatjosos amb els forfets de temporada, amb el forfet recarregable de La Molina i amb la promoció d´estades a Vall de Núria.

El Grup FGC treballa tot l´any amb l´objectiu de desestacionalitzar l´activitat de totes les estacions i mantenir les activitats en el territori, ja que segons Ticó el grup és «un motor de l´economia» en bona part dels Pirineus. Alhora assegura que s´està treballant en dos projectes que veuran la llum en les properes setmanes i mesos. Per una banda, s´estan elaborant cinc plans estratègics a les cinc estacions perquè cada una, dintre de les seves especificitats, té la seva oferta. «També estem parlant amb el territori perquè hi pugui participar», afegeix Ticó. Per altra banda, s´està fent un estudi sobre l´impacte econòmic que tenen les cinc estacions d´esquí i muntanya del Grup, el qual arriba als 222 milions d´euros. «Pretenem objectivar que, certament, les estacions són una peça clau en el territori on són: generen llocs de treball (directament i indirecta) i tenen una gran incidència sobre l´economia del territori».

Les cinc estacions gestionades pel Grup FGC –La Molina, Vallter 2000, Vall de Núria, Espot i Port Ainé– ofereixen un hivern carregat de propostes i activitats pensades per a tots els públics, per viure noves experiències a la neu amb la família i els amics.


Estat de la neu

Selecciona la zona del mapa per accedir a les estacions.

Arinsal, Ordino Arcalís, Pas de la Casa / Grau Roig, Pal, Soldeu / El Tarter Valdezcahttp://temps.regio7.cat/nieve/cordillera/sistema-iberico La Covatilla Baqueira / Beret, Boí / Taül, Cerler, Espot Esquí, Port Ainé, Tavascán Alto Campóo, Leitariegos, Manzaneda, San Isidro, Valgrande / Pajares Astún, Formigal, Panticosa / Los Lagos, Candanchú Sierra Nevada Pto. Navacerrada, Valdesquí, La Pinilla Valdelinares, Jabalambre La Molina, Masella, Port del Comte, Vall de Núria, Vallter 2000mapa estacions