eWoman

El moment de descobrir els models de Mini

Oliva Motor Girona mostra durant la jornada dos dels seus models més innovadors i trencadors: el tot terreny Mini Countryman i la reinterpretació del Mini Cooper de cinc portes

13-06-2019Meneame

Els assistents a eWoman Girona van poder descobrir el Mini Countryman i el Mini Cooper de cinc portes d'Oliva Motor Girona, patrocinador de l'esdeveniment. Els dos vehicles adornaven ahir l'entrada de l'Auditori perquè el públic pogués conèixer de primera mà aquests dos nous models.

Equipat amb un disseny sòlid i atractiu i amb tracció integral, el Mini Countryman és el tot terreny definitiu, que et porta a tot arreu. Amb ell es pot gaudir d'una conducció inigualable, sigui per una sinuosa carretera costanera o pels vibrants carrers de la ciutat. També permet gaudir d'una nova llibertat i flexibilitat per conduir allà on es vulgui.

D'altra banda, també es va poder descobrir la reinterpretació de la icona original de la marca, el Mini Cooper de cinc portes. Aquest model combina l'actitud característica de Mini amb més portes, espai per al cap i per a les cames. També és més espaiós per fora, sense sacrificar aquesta àgil conducció per la qual es coneix el Mini.