Què és Prat Sàbat Advocats?

Prat Sàbat Advocats és una empresa professional d'advocats que va començar amb el meu avi l'any 1902, després va ser el meu pare, ara sóc jo i ara hi ha el meu fill, en Josep Prat Riuró, i un nebot, en Luis Moreno Prat.

A més, ens acompanya un grup d'advocats i professionals treballant per la tranquil·litat dels nostres clients.

Amb el temps s'ha convertit en un despatx multidisciplinari, què ofereixen als seus clients?

Oferim un servei jurídic en tots els camps: civil, mercantil, laboral, penal, administratiu...

Ajudem a empreses en la seva estratègia de negoci i a particulars, per resoldre aquells temes jurídics i legals que es presentin en el seu dia a dia.

El nostre objectiu és donar un servei jurídic d'alta qualitat, empatitzant amb el client i construint una relació de confiança.

A Prat Sàbat Advocats hi troben un tracte personalitzat, confidencial, amb la privacitat que necessiten, compromís i una comunicació contínua.

Pel que a despatx multidisciplinari, podem oferir un gran ventall de serveis jurídics perquè comptem amb professionals especialitzats en diferents camps, com he comentat, el que permet aprofundir específicament en cada cas que ens trobem en diverses branques i disciplines.

Quin valor afegit aporten als seus clients?

Entenc que l'advocat ha de ser un servei totalment lliure, és a dir, que no depengui de ningú, i que ha de ser honest, el que no podem fer és enganyar, tot al contrari, hem de ser honestos i dir als clients si es pot fer una cosa o no i sempre posar la veritat per davant.

Els valors que podem aportar als nostres clients són llibertat i honestedat.

Tot i provenir de 4 generacions, els advocats del despatx són molt joves€ És clar€ Un despatx d'advocats, perquè funcioni, independentment de la gent que hi ha, com puc ser jo que sóc més gran que ells, hi ha d'haver gent jove però amb certa experiència, que fa anys que treballen i això és el que crea la generació dels despatxos.

Prat Sàbat Advocats està molt present a la xarxa i al dia tecnològicament, quina importància dóna a això?

Un despatx d'advocats, com qualsevol empresa, ha de tenir visibilitat, per tant ser present als diferents canals d'Internet, com les xarxes socials, et dóna un valor afegit.

Som a Facebook, Instagram, Linkedin i Twitter, on compartim notícies d'interès, actualitat, novetats, curiositats jurídiques... també som Youtube, on compartim vídeos consultori, on exposem diversos temes legals i jurídics que poden afectar tant a empreses com a particulars en el seu dia a dia.

A més, participem a la web del Diari de Girona amb un Consultori Legal, on qualsevol persona pot exposar el seu dubte i nosaltres el responem.

És important avançar amb les noves tecnologies, s'ha de veure com una oportunitat per generar una relació directa amb els clients i fer que et vegin, per tant, intentem ser visibles amb tot el que podem!

Com valora la situació actual en temes d'emprenedoria?

Quan es comença és molt difícil, no és gens fàcil, considero que s'ha de donar suport a la gent emprenedora, sigui des d'un despatx, des de l'administració o altres empreses.

Des del nostre despatx sempre hem estat molt implicats amb el tema de l'emprenedoria, en Josep Prat Riuró, per exemple, és el vicepresident de BAGI (Business Angels Girona), membre del Consell Assessor Càtedra d'Emprenedoria de la UdG, delegat de l'AEEG Girona des del 2013, sempre molt vinculat amb temes d'emprenedoria i inversor en diversos projectes d'emprenedors.

També participem en diferents projectes com l'Ewoman, del que som col·laboradors. Això també té un valor de visibilitat.

Futur

És complicat perquè no sabem què pot passar, però sabem d'on venim, sabem qui som i hem de saber cap a on anem.

Per això, a escala interna estem fent una forta aposta per les noves tecnologies des de fa anys, des de solucions per la gestió del propi despatx a estar constantment present a les xarxes socials però també al costat de les noves empreses i de les start-ups, sense oblidar al client tradicional al qual s'ha de buscar noves solucions per nous problemes. El futur passa en gran mesura per saber adaptar-nos a la nova revolució tecnològica que afectarà igualment a un sector tan tradicional com el de l'advocacia.