Una de les satisfaccions més grans que podem experimentar en aquestes festes és saber que hem encertat de ple amb el regal triat. Veure aquesta cara d´alegria i sorpresa en els nostres éssers estimats no té preu però que difícil és encertar! Cada any són més les opcions que tenim a l´hora de preparar la nostra llista de regals. Si encara no teniu clar què regalar -o autoregalar-se, per què no-, us proposem un seguit d´idees ajustades a tot tipus de pressupostos. Tot i que sobre gustos no hi ha res escrit, segur que entre aquestes propostes troba el regal perfecte.

PER ALS FANS DE LA CUINA

Pels amants del sushi. Un estoig gourmet amb tot els estris necessaris per gaudir del sushi. Preu: 69 euros.

Conrea les teves pròpies plantes aromàtiques. Un complet kit amb llavors de julivert, alfàbrega genovesa, orenga i cibulet. Preu: 24,95 euros.

Fes el teu propi pa casolà. Panera de silicona Lékué que fa la pasta i forneja. Preu: 34 euros.

PERFUMS

Chanel Nº 5. Un clàssic amb prop de mig segle d'antiguitat d'olor molt característica, que en el seu moment va popularitzar Marilyn Monroe. Preu: 120 euros (7,5 ml).

Jean Paul Gaultier Le Mâle. Perfum per a homes amb una mescla d'espígol i menta. Preu: 25,95 euros (40 ml).

CK One. Un perfum unisex que és un clàssic modern. Està elaborat amb cítrics, flors i almesc. Preu: 19 euros (100 ml).

LLIBRES

La cocina de cómetelo. Recopilació de les millors receptes del programa de televisió del xef Enrique Sánchez. Preu: 18,95 euros.

El laberint dels esperits. L'última obra de Carlos Ruiz Zafón ens submergeix en una espiral de passions, intrigues i aventures. Preu: 22,70 euros.

Diari de Greg 11: A per totes! L'egocèntric i fantasiós Greg trama en aquesta ocasió un pla per realitzar una pel·lícula de terror. Preu: 14,25 euros.

ESPORTISTES

Skechers GOrun 400. Sabatilles lleugeres, flexibles i amb bon amortiment per running, training i casual. Preu: 55 euros.

Polsera de finess Garmin Vivofit. Memoritza el nivell d'activitat i assigna una meta diària personalitzada. Preu: 54 euros.

Braçalet esportiu. Per a tot tipus de mòbils i esports. És impermeable, elàstic i de fixació segura. Preu: 9,95 euros.

TECNOLOGIA

iPhone 7. El telèfon més desitjat d'Apple. Resistent a l'aigua i amb una de les càmeres més avançades del mercat. Preu: des de 760 euros.

Tablet Fire. En la seva pantalla de 7 polzades, la tableta de Amazon és ideal per gaudir de llibres, vídeos i revistes. Preu: 49,99 euros.

Lenovo Ioga 700-14ISK. Ultraportátil convertible en tableta amb una pantalla de 14 polzades i 8GB de memòria RAM. Preu: 931 euros.

ORIGINALS

Organitzador de bijuteria. Amb forma de vestit perquè tinguis a mà totes les teves joies. Preu: 24,90 euros.

Glaçons de pedra per refredar begudes. Si no tens gel a mà, aquests glaçons de pedra són el substitut perfecte per tenir sempre les teves begudes fresques . Preu: 13,90 euros.

Rellotge de paret emoticona. Un original regal per donar un toc d'humor i color a la teva casa. Preu: 9,90 euros.