Nadal

La fantasia del circ arriba per Nadal

Del 25 al 29 de desembre el pavelló de Fontajau acull un muntatge que aplega una trentena d'estrelles xineses de l'espectacle

20-12-2019Meneame

El circ és fantasia i, per Nadal, encara més. Arriba el Gran Circ de Nadal de Girona amb el seu espectacle FantAsia amb deu representacions durant cinc dies: del 25 al 29 de desembre al pavelló d'esports de Girona-Fontajau. FantAsia recull en aquest espetacle la màgia del Nadal amb les principals estrelles del prestigiós Gran Circ Estatal de la Xina. En total seran 30 primeres estrelles d'aquest reconegut i prestigiós circ xinès amb la companyia dels pallassos Caluga. Segons els organitzadors, aquest serà un «viatge fascinant a l'Orient a través d'arriscades acrobàcies, coloristes decorats i sumptuosos vestits».

Així mateix, prometen dues hores d'entreniment que de ben segur que no deixaran indiferent cap espectador, ja que realment es tracta d'actuacions úniques i irrepetibles. Segons les dades facilitades pels organitzadors, el pavelló es transformarà durant aquests dies de Nadal per rebre 36 artistes internacionals que protagonitzen 12 actuacions «davant d'un decorat monumental i amb les últimes tecnologies de so, llum i efectes especials». En aquest mateix sentit, han explicat que el «vestuari, coreografies, música, efectes especials i decorats transporten l'espectador al món màgic de la Xina amb un espectacle de qualitat per a tota la família on figuren algunes de les primeres estrelles del món del circ».