Més de 130 atraccions ompliran el parc de la Devesa de Girona durant les Fires i Festes de Sant Narcís. La principal novetat d´enguany és el canvi de la jornada econòmica d'1 euro pel descompte de 2x1. Serà el dimarts, 30 d´octubre, a partir de les 17 h, quan el públic podrà comprar dues entrades al preu d´una a les atraccions de la Devesa.

«Fa molt de temps que treballem per impulsar aquesta mesura. Estem molt contents amb el canvi», explica Joan Bagó, president de l´Associació de Firaires de les Comarques gironines.

La distribució de les fires segueix el mateix patró que els altres anys. A primera línia del parc de la Devesa hi ha com sempre les atraccions i parades infantils: venda de joguines, atraccions de cotxes, cavallets, i el tren de la bruixa, entre d´altres. En segon terme, se situen els aparells més grans i per al públic jove i adult: sínies, autos de xoc, granotes i cases de la por. Entremig dels dos espais se situen les tómboles, xurreries i casetes de menjar.

Pel que fa a l´horari, les atraccions del parc de la Devesa hauran d'estar tancades a les quatre de la matinada i, en concret, les infantils han de tancar al voltant de la una de la matinada.

Parc de la Devesa

Del 26 d'octubre al 4 de novembre

Fins a les 04.00 h (les atraccions infantils, fins a les 01.00 h).