La màgia de les Fires de Sant Narcís es concentrarà aquest any a la Cúpula de les Arts de Girona amb l'espectacle del Circ Charlie Rivel. Es tracta d'una nova producció de circ internacional de qualitat de la mà de Circus Arts Foundation, els productors del festival del Circ Elefant d'Or.

L'espectacle rep el nom de l'artista de circ català més cèlebre de tots els temps: el llegendari pallasso Charlie Rivel. La funció, de dues hores de durada, oferirà 12 atraccions internacionals (espectacles) presentades per 22 artistes de nou països, entre les quals s'inclou una selecció dels números guanyadors en les darreres edicions dels principals festivals internacionals de circ d'arreu del món: els celebrats a París, Moscou, Odessa (Ucraïna), Zhuhai (Xina) o Latina (Itàlia). Es tracta d'artistes de renom que ocupen al llarg de la temporada les pistes dels circs més importants d'Europa. A través dels diferents números, l'espectador se submergirà en el màgic món del circ de qualitat a través de divertits pallassos, acròbates d'inversemblants proeses i temeraris trapezistes que desafien la gravetat.

Per primera vegada després de quaranta anys, un espectacle de circ de les Fires es presentarà amb l'acompanyament musical en directe d'una orquestra. Serà el conjunt francès de vuit músics Paris Circus sota la batuta de Pierre Pichaud, la formació titular del prestigiós Cirque d'Hiver Bouglione de París.

El nou espectacle es portarà a terme a la Cúpula de les Arts, situada al carrer de Barcelona número 72 de Girona. Una carpa climatitzada amb visibilitat total de 360º, sense màstils, grada amb gran inclinació i butaques individuals encoixinades en totes les categories. La configuració interior de la sala d'espectacles ofereix una proximitat excepcional entre els espectadors i l'artista.

Les entrades per a les 12 representacions, que es duran a terme entre el 31 d'octubre i el 4 de novembre, amb uns preus d'entre 7 i 32 euros es poden adquirir a través del web del Circ Rivel i de la taquilla «Tot Entrades» situada a la plaça d'Europa de Girona, oberta de dimarts a dissabte, de les 11 a les 21h o a la taquilla de la Cúpula els dies de funció.

Carretera de Barcelona

Del 31 d'octubre al 4 de novembre

Diferents sessions: www.circocharlierivel.com