El grup francès La Phaze ha comunicat que ha de suspendre el concert anunciat en el marc de les Fires de Sant Narcís a causa de problemes mèdics del seu cantant, Damny Baluteau.

El conjunt de punk rock suec The Baboon Show, liderat per Cecilia Boström, els substituirà en l'actuació de la nit del 2 de novembre a la Copa, al costat dels grups Auxili i Senyor Oca. Dins del seu gènere, la banda sueca està en boca de tothom i ha participat en els principals festivals europeus. La formació actuarà per primer cop a Girona, on presentarà el seu últim treball, Radio Rebelde.

Primera prova de «Quatre rius»

D'altra banda, diumenge es va celebrar la primera prova puntuable de la Festa Major dels Quatre Rius, una competició en què els barris de la ciutat, agrupats sota el nom dels quatre rius, han de participar en diferents proves. La de diumenge consistia en una pujada a Sant Miquel organitzada per la Federació d'Associacions de Veïns, i el guanyador va ser l'Onyar, que va obtenir 20 punts. Tot seguit hi va haver el Ter (15 punts), el Güell (10) i el Galligants (5).