El càmping Mas Patoxas, ubicat a Pals i bressolat per les platges de la Costa Brava, ha començat la temporada amb bones perspectives de cara a la propera Setmana Santa. El gerent, Oriol Figueras, apunta que a hores d'ara, més del 50% dels allotjaments de tipus Bungalows i Mobil Home ja són ocupats, i les perspectives de cara a aquest any són positives. «L'any passat va ser més fluix que l'anterior, i va estar molt marcat pel context polític i també pels atemptats. El 2017 vam marcar un rècord d'ocupació, i enguany esperem poder recuperar aquestes xifres», sosté el gerent.

La nova temporada, iniciada ja fa dos mesos i que s'allargarà fins a principis de novembre, inclou diverses novetats. Una de les més destacades és la nova piscina que es posarà en marxa el proper maig i que se sumarà a les 4 que ja té (dues per a nens i dues per a adults).

El càmping Mas Patoxas compta amb més d'un centenar de bungalows i de Mobile Homes de diverses característiques amb capacitat de fins a 6 persones per allotjament. A més, compta amb múltiples serveis: pistes de bàsquet, futbol, pàdel; bar, restaurant, bar nocturn i també un servei d'animació per totes les edats durant els mesos de juliol i agost.