L'ús tradicional a les cases particulars de piscines està evolucionant, cada vegada més, cap a equipaments aquàtics moderns, dotats de les darreres tecnologies i dissenys d'avantguarda, que reuneixen formes diferents amb tobogans, dolls, escales, etc. Al mateix temps, s'aposta per la seguretat, la sostenibilitat, la higiene i el confort.

Davant d'aquest canvi de concepció, l'acer suposa una alternativa real al concepte tradicional de piscines. Permet dissenys innovadors, està provada tècnicament i és econòmicament rendible, ja que permet disminuir els costos de funcionament i manteniment.

L'acer inoxidable és un aliatge molt resistent perquè conté aproximadament un 10% de crom, un 1% de carboni i altres elements com el níquel i el molibdè. Aquesta composició permet construir i desenvolupar gots, escales, plataformes de sortida, sistemes de distribució de l'aigua, etc.

A més, la reducció del pes respecte a estructures clàssiques permet la seva implantació en infraestructures o terrenys difícils. D'altra banda, l'escàs espessor de les xapes permetria, fins i tot, rehabilitar una antiga estructura introduint en el seu interior un got d'acer que reduiria la superfície solament uns pocs centímetres.

L'acer és un material antilliscant i suau que permet que puguin gaudir amb més tranquil·litat de la teva piscina els teus fills i els teus pares.

Avantatges de les piscines d'acer

Descobreix la gamma d'Espai Piscines d'acer, amb múltiples acabats, atractius dissenys i diferents dimensions. A més, l'acer es caracteritza per ser un material d'alta resistència i durabilitat a causa de les seves propietats:

-Material resistent.

-Llibertat de disseny.

-Qualitat mediambiental.

-Obres netes.

-Fàcil manteniment.

-Material antilliscant i suau.

Per tal de complementar la informació i trobar assessorament sobre aquest nou concepte de piscina podeu consultar el web www.espaipiscines.com.