La creativitat, l'artesania, la funcionalitat i el tracte totalment personalitzat són els trets que millor defineixen els dissenys de Dijous, una empresa amb més de 25 anys d'experiència dins el sector de la decoració i l'interiorisme.

Amb botigues a Olot i Barcelona, Dijous elabora uns dissenys totalment personalitzats per a habitacions infantils i juvenils, sempre amb un estil modern i contemporani en constant dinamisme, cuidant fins al més mínim detall.

El treball artesanal de Dijous, sinònim de qualitat, precisió i estil únic, ofereix des del disseny, la fabricació, el pintat i la decoració de tot tipus d'accessoris; cortines, llums, catifes, tiradors, caixetes, cobrellits, coixins personalitzats, etc. En definitiva, una infinitat de possibilitats per crear l'espai idoni segons les necessitats i gustos de cadascú.

L'equip de Disseny parteix d'uns valors on el treball en equip, la humilitat, la modèstia i la fidelitat esdevenen premisses fonamentals per poder escoltar i interpretar allò que vol cada persona.

Dijous ofereix un disseny complet de l'habitació dels més petits de la casa. Des del mobiliari fins a una infinitat de complements personalitzats com figures de decoració o coixins amb diferents formes. Tots els elements estan pensats per atraure els més petits i perquè puguin interactuar i jugar amb ells. A banda de l'habitació, Dijous també dissenya l'espai de joc dels més menuts perquè puguin passar-hi hores jugant amb les seves joguines. Una taula menuda, una pissarra i diferents prestatgeries completen aquest espai.

Un altre dels trets de Disseny són els seus murals. Es tracta de dibuixos infantils que decoren les parets de les habitacions dels més petits, així com també per decorar la sala de jocs amb números i lletres.